Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda birlikteliğinize odaklanmak isteyeceksiniz. Pratik yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Detayların da her açıdan belirleyici olabileceğini unutmamalısınız.

Meseleler üzerinde etkinlik göstermeye çalışacaksınız. Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herhangi bir sorun yaşamayacaksınız ancak her şeyden kolay etkilenen yapınız, karmaşıklıkla karşılaşmanıza neden olabilir. Hassas yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamadan önce kendinizi frenlemeniz gerektiğini de unutmayın.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmek ve gelecekle ilgili planlar yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. İnançlarınıza ve ideallere dayalı kararlar almak sizin için önemli olabilir. Ancak, sabırlı olmanız ve planlarınızı adım adım gerçekleştirmeye çalışmanızda fayda var.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınız ile ilgili şaşırtıcı haberler duyabilirsiniz. Bu durum başka bir arkadaşınızla aranızda bir dedikoduya dönebilir! Aile bireyleri içerisinde hep beraber katılım sağlayabileceğiniz bir program yapabilirsiniz. Güvendiğiniz ve benimsediğiniz insanlarla beraber vakit geçirmek size kendinizi daha iyi hissettirecek.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi sorumluluğunuzu kendinizin alması gereken bir gündesiniz. Bugünün devamını getirebilmek adına yaşantınıza yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Harcama ve zamanı daha iyi yönetebilmek adına kendiniz için çalışmayı ihmal etmemelisiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farklı konulara ilginiz kayabilir. Kendinizi geliştirmek için planlar yapabilirsiniz. Kişisel konularda mücadelenizi ortaya koyabileceksiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Gün içindeki karışıklıklar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatinizi toplamalısınız.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabır göstermeniz gereken konularda kendinizin farkında olacak ve bilinçli seçimler yapabileceksiniz. Duygusal olarak kendinizi tamamlanmış hissedebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına karşı daha anlayışlı olmaya çalışmak sana iyi gelecek. Bu sayede gününün daha iyi geçtiğini fark edebilirsin. Seninle iletişime geçen insanların yüzünde tebessüme sebep olmak moralini yükseltecek.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünlerde daha iyi ilişkiler kişisel gelişim için güçlü bir motivasyon kaynağı olabilir ancak kalbiniz gerçekten onu sevmedikçe kendinizi bir şeye bağlamamaya dikkat edin. Bunalmış hissediyorsanız, bunun geçici olduğunu bilin ve oraya varacağınıza güvenerek her şeyi adım adım, günden güne gerçekleştirmeyi hedefleyin! Daha organize olmayı da hedefleyin, çünkü her şeyin üstünde hissetmek sizi yere indirmeye yardımcı olur. Başkaları sizi doğru görmeyebilir veya birisi yanıt vermeniz için çok uğraşıyor olabilir. Başkaları tarafından baskı altında hissedebilir veya köşeye sıkıştırılmış hissedebilirsiniz ancak ne istediğinizi bilmiyorsanız, kesin cevaplar vermenin zamanı değil.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Duygusal yönleriniz ortaya çıkıyor.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi sağlık olarak iyi hissetmeyebilirsiniz. Partner veya ortakla fikirsel uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız zaman aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye çekmeyi denemelisiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 20" R
Ay
Boğa
27° 05' 36" R
Merkür
Başak
22° 24' 33" R
Venüs
Terazi
28° 55' 43" R
Mars
Yengeç
10° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 25"
Satürn
Balık
14° 58' 13"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 35"
Lilith
Terazi
09° 23' 48"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>