Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevrenizde Büyük Yüzleşmeler Gerçekleşiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullar sürekli olarak değişim gösterebilir. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmalısınız.

Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başladığınızı hissedeceksiniz. Gerekli olanlar üzerinde yoğunlaşabildiğiniz sürece başarı aslında çok da uzağınızda olmayacak. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir gün.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor. Fırsatlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Tutumlu olmaya ve paranızı dengeli yönetmeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizi düşünebilir, nasıl bir sistemle ilerleyeceğinize karar verebilirsiniz. Bu da size görüşmelerinizi,yapma biçiminizi düzenleme konusunda bazı fırsatlar tanıyabilir. Duygusal kararlar verip sonrasında pişman olmamak için içinde bulunduğunuz durumu fark ederek ilerlemelisiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yeni deneyimlere açık olabilirsiniz. Seyahat etmek, farklı kültürleri keşfetmek veya yeni bir konu hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Ayrıca, felsefi veya spiritüel konulara da daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafınızdaki insanların ani çıkışları sizi şaşırtacak. Ancak olaylara yüzeysel bakmayacaksınız. Davranışlarınızın altında yatan nedenlere odaklanacaksınız. İş yerinde dönen ufak hesaplaşmaların açığa çıkması, büyük yüzleşmeleri de beraberinde getirecek. Kronik rahatsızlığınız varsa, özellikle alerjik durumlar söz konusuysa daha titiz davranmanızda fayda var.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari konularda şansınızı emeğinizle katlayabilirsiniz. Birkurmak, görüşmeler yapmak, başkasından fikir almak ya da başkasına fikir vermek noktasında attığınız adımların olumlu dönüşleri olabilir. Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi iyi bir noktaya taşımak için ilk adımı sizin atmanız ve gerçekçi, net ifadelerle yaklaşmanız gerekebilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Adımlarınızı daha sağlam atmalısınız. Ticari konularda mücadeleci yapınızı ortaya koyabilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ani değişimler söz konusu olabilir. Anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizden alacağınız destek sizi daha iyi bir konuma taşıyabilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kerkezde kalmalı ve dengeli olmayı istemelisiniz. Kariyer bağlamında bugünlerde hevessiz hissedebilirsiniz. Tatil isteklerine yönelmek isteyebilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılık konusunda kedini deneyebileceğin fırsatların karşına çıkması seni memnun edecek. İçinde bulunacağın durumlardan çıkmak için özgün fikirler üretmekten çekinmemelisin. Orijinal olmak daha fazlası için seni cesaretlendirecek.

24 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, artık sosyal yaşamınıza, ilişkilerinize ve uyumunuza ışık tutuyor. Alışılmadık bir şekilde muhtemelen hayatınızdaki önemli bir kişiyle ilgili bazı yavaşlamalar olabilir. Planlarınız ve ilişki hedefleriniz büyük olsa da işleri aceleye getirmemek en iyisidir. Bir süre kişisel, kariyer veya her ikisiyle de ortaklık meseleleriyle ilgili bazı kafa karışıklıkları yaşanabilir. Açık cevaplar veya taahhütler aramanın zamanı değil. Hayatınızdaki geçmiş insanlar ve konular yeniden ortaya çıkabilir. Gecikmelerin sonuçta durumunuzu anlamanıza yardımcı olabileceğini düşünün! Sabrınızı kullanmak en iyisi olabilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma geliyorsunuz. Sağlığınız oldukça iyi.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hızla ilerlemeye devam et. Hayırı cevap olarak kabul etme. Mucizevi çözümler geliyor.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızı belli bir sınavdan ve denetimden geçiriyorsunuz. Kendinizi irdelemek ve hatalarını düşünmek için, iyi bir gün. Dostlarınızın her zaman yanınızda olmayacağını düşünmeli ve kendinizle çelişkiye düşmemelisiniz. Mücadeleci yönünüzü içsel enerjinizle birleştirmeli ve meditasyon çalışmalarına ağırlık vermelisiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 40' 18" R
Ay
Boğa
26° 35' 51" R
Merkür
Başak
22° 20' 40" R
Venüs
Terazi
28° 53' 11" R
Mars
Yengeç
10° 05' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 18"
Satürn
Balık
14° 58' 22"
Uranüs
Boğa
27° 04' 54"
Neptün
Balık
28° 28' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 04"
Chiron
Koç
22° 12' 40"
Lilith
Terazi
09° 23' 34"
True Node
Koç
06° 38' 33"
Son Güncelleme : 22/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>