Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendinizi Açıklamak Zorunda Kalıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullar sürekli olarak değişim gösterebilir. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmalısınız.

Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başladığınızı hissedeceksiniz. Gerekli olanlar üzerinde yoğunlaşabildiğiniz sürece başarı aslında çok da uzağınızda olmayacak. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir gün.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor. Fırsatlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Tutumlu olmaya ve paranızı dengeli yönetmeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize bir amaç bulmak, o doğrultuda ilerlemek isteyebilirsiniz. Yoğun bir arayışında olmak ve gözünüzün başka hiçbir şey görmemesi sizi zorlayabilir. Zamanınızı, emeğinizi ve imkanlarınızı neye kullanacağınızı doğru belirlemelisiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün  iletişim ve sosyal çevreyle ilgili olarak aktif olabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak, yeni insanlarla tanışmak ve bilgi alışverişi yapmak için harika bir zaman olabilir. Kendinizi ifade etmek ve sosyal becerilerinizi geliştirmek için fırsatlarla dolu bir gün olabilir.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sizden başka herkesin bir telaş içinde olduğunu görebilirsiniz. İş yerinizde yaşanan bir yanlışlık size mal edilebilir. Kendinizi açıklamak zorunda kalacaksınız. Bulunduğunuz ortamlara göre hareket etmenizi sizi daha uyumlu gösterecektir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysanız, gün içerisinde tanışacağınız kişiden etkilenebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ya da psikolojik açıdan bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Nasıl hissediyorsanız onun etkisinde kalacağını için bunu doğru belirlemelisiniz. Bir şeylerin belirginliği ve uygulanabilirliği konusunda karar noktası kendiniz olduğunuzda özgüveniniz tazelenecektir.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi gösterebileceğiniz imkanlar var. İlişkilerinizi daha iyi yönetmeye çalışmalısınız.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı insanların dikkatini olumsuz gibi görünen bir yönde çekebilir, kıskanılabilirsiniz. İş konusunda daha sakin atılımlar içerisinde olun.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatı o kadar da ciddiye almaman gerektiğini hatırlayabilirsin. Üzerinde çok kafa yorduğun bazı şeylerin hiç beklemediğin şekilde gelişmesi seni şaşırtabilir. İnsanın biraz da kendi şansına ve kısmetine güvenmesi gerekebilir, bugün bunu daha net görebilirsin.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün duygusal olarak daha hassas olabilir ve iç dünyanıza daha fazla odaklanabilirsiniz. İçsel sezgileriniz yüksek olacak ve başkalarının duygularına daha duyarlı bir şekilde yaklaşacaksınız. İş hayatında yaratıcılığınızı kullanabilir ve hayal gücünüzü işinize yansıtabilirsiniz. İnovasyon ve farklı yaklaşımlar size başarı getirebilir ancak gerçekçi olmak ve detaylara dikkat etmek de önemlidir. İlişkilerde ise duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek için zaman ayırmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle samimi ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurmak ilişkilerinizi derinleştirecektir. Kendinizi de ihmal etmemeniz önemlidir. Bugün, içsel yolculuğunuza zaman ayırarak duygusal dengeyi koruyun. Sanatsal veya spiritüel aktivitelerle ilgilenmek size huzur verebilir. Başkalarına yardım etmek ve sevgi dolu bir şekilde davranmak, hem size hem de çevrenize olumlu enerji yayacaktır.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Neptün’ün kişisel evinizde geri gitmesi, duyguları yeniden canlandırma olayına girebilir, ifade zorluğu yaşayabilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

O kadar çok şey başardığınız halde, her zamankinden daha mutsuzsunuz. İnatçılıkla ve meseleleri zorlayarak ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız, ama sadece eski başarılarınızı tehlikeye atmakla kalmayıp, sağlığınızı da riske sokuyorsunuz. Bir adım geri çekilin ve rahatlamaya çalışın. Sakinleştiğinde, üstesinden gelinemez görünen bir sorunun, siz ortalığı kırıp geçirme niyetinde olmadığınızda kolayca çözümlenebileceğini anlayacaksınız.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir eve veyayerine bir taşınma hazırlıkları var. Olumlu bir enerjiye öncülük eden bu hareket sana iyilik getirecek.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz duygu insanı olmanız rağmen, mantık söz konusu olduğu zaman, herkesten çok daha akıllı kararlar alabiliyorsunuz. Gizemli yapınızın altında güçlü olma isteği var ve bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Fikirlerine ihtiyaç duyacağınız bazı özel dostlarınızı aramak isteyeceksiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 27" R
Ay
Boğa
25° 54' 08" R
Merkür
Başak
22° 15' 15" R
Venüs
Terazi
28° 49' 38" R
Mars
Yengeç
10° 03' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 09"
Satürn
Balık
14° 58' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 47"
Lilith
Terazi
09° 23' 15"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>