Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmacısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Duygusal belirsizliklerin geride bırakmalısınız.

Çabalamaya ve uğraş vermeye devam edeceksiniz. İstenmeyen sorunları tamamen çözümleme şansınız da var. Olumsuzlukları yavaş yavaş geride bırakabileceksiniz.

Parasal koşullara uygunluk göstermeye çalışmalısınız. Daha dengeli harcamalar gerçekleştirmeniz gereken bir gündesiniz. İstediklerinize ulaşmakta zorluklar yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim ve öğrenme konularında verimli bir gündesiniz. Bilgi alışverişi ve sosyal bağlantılarınızda güçlü bir etki yaratabilir, çevrenize daha iyi bir izlenim bırakabilirsiniz. Hayalleriniz hayatınız olabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize zaman ayırın ve içsel dünyanıza odaklanın. Duygularınıza ve iç sesinize daha fazla kulak vermek için fırsatlar yaratın. Kendinizi ifade etmekten kaçındığınız konuları gözden geçirme ve çözme zamanı. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak uğraşlar bulmak size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek de ruhunuzu besleyecektir. Bugün duygusal denge ve iç huzur ön planda olacak.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mental olarak seni rahatlatacak hobiler edinmek için araştırmalar yapıyorsun. Bu hobilerin maddi olarak seni zarara uğratmamasını isteyecek. İş yerinde yaşadığın sorunların artık çözülmeyeceğimi düşünmeye başlıyorsun. Kendini farklı birbulmak için arayışa girebilirsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanızda huzur ve rahatlık arayışı içinde olabilirsiniz. Meditasyon ve kişisel gelişim konularına zaman ayırmak, ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Ayrıştığınızı görmek, farklı düşünmek yaşamın mayasını daha iyi tutturmanıza ve çıkan sonucun daha iyi olmasına yardımcı olacaktır.

25 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler ve ziyaretler açısından olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda anlaşmalar ve ortaklıklar da size kazanç sağlayabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda başarılı olmanız ve özel hayatınızda ise zarafetinizle ön plana çıkmanız mümkün. Bu manipülatif halinizi uzun süre kullanmamaya çalışın.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özgüven sorununuz olduğunu düşünüp kendinizi geride tuttukça ileriye gitmeniz zorlaşacaktır. Bugün bunu kırabilmek adına istekleriniz için sorumluluk almayı öğrenmelisiniz. Bir yerden başlamak sizi devamı için yüreklendirecektir.

25 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızdaki bir sorunu çözmek ve tahmin yürütmektense harekete geçmek için ideal bir zaman. Günün enerjisi, size sorumluluk alma ve zorluklarla başa çıkma konusunda cesaret verecek. Özellikle maddi ve ev ile ilgili konularda adımlar atmak için iyi bir gün. Çevrenizdeki insanlara yardım etmek ve onların hayatlarında olumlu bir fark yaratmak, size büyük bir tatmin sağlayacak. Duygusal olarak, kendinize olan güveniniz artacak ve bu, sizi hayatınızdaki hedeflere daha yakınlaştıracak. Gün boyunca, zihinsel olarak aktif ve meraklı olacaksınız, bu da size yeni fırsat kapıları açabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinize olan psikolojik desteğiniz insanların size daha çok güvenmesine sebep olacak. Arkadaş çevrenizle olan bağlarınızın da güçleneceği bir gün. Zihinsel olarak biraz dağınık hissedebilirseniz. İlham gerektiren konulara yönelmek için uygun bir gündesiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu sıralar dışarıya doğru patlama eğiliminde olduğundan, bunun yerine enerjinizi içinize yönlendirmeyi deneyin. Öfke krizlerinden, sözlü saldırılardan veya fiziksel şiddete bile varabilecek kavgalardan mümkün olduğunca kaçının, çünkü bunların size hiçbir faydası olmayacak. Gücünüzü içinize doğru yönlendirmeyi başarabilirseniz, kişisel gelişiminizde ve anlayışınızda ileriye doğru büyük bir adım atabileceksiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevrenizle, arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz ve beklenmedik şok edici haberler alabilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber güzel gelişmeler için adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz duygu insanı olmanız rağmen, mantık söz konusu olduğu zaman, herkesten çok daha akıllı kararlar alabiliyorsunuz. Gizemli yapınızın altında güçlü olma isteği var ve bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Fikirlerine ihtiyaç duyacağınız bazı özel dostlarınızı aramak isteyeceksiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>