Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yatırım Yapıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Kafanızın içini biraz olsun boşaltmaya çalışmalı ve birlikteliğinize yönelmelisiniz. Hislerinizi net olarak ifade edebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Sınırları zorlamaktan kaçınmayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesini arzu ediyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda biraz daha köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları daha iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda ve kişisel güvenlik alanında yeni hamleler yapmalısınız. Daha pratik, hızlı ve sonuç getiren işlerle ve konularla ilgilenmenizde fayda var. Ev ve aile ile ilgili konularda destekleyici fırsatlar karşınıza çıkabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel huzur ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygularınızı paylaşmak size iyi gelebilir. Kendinize zaman ayırarak, ruhunuzu besleyecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Duygusal konularda ise anlayışlı ve empatik olmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, olumlu etkilerle karşılaşabilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Akrep burcuysan, eşin ailesinden size miras kaldığını öğrenebilirsiniz. Gelen parayla yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Akşam yemeğini fazla kaçırabilirsin. Çok fazla yağlı yemek tüketmen mide rahatsızlıklarına neden olabilir. Gün içinde uzun zamandır beklediğin bir haberi alabilirsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kapanmış konuları önünüze getiren insanlar olabilir. Çevrenizde bu tarz toksik insanların bulunmasına müsaade etmemeli, bu toksik yükü siz de taşımamalısınız. Mesafe koymak kırıcı olmak değildir; kelimelerinizi özenli seçin ve açık olun.

23 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri daha iyi hale getirebilirsiniz. Eski işlerinizi toparlama fırsatınız var. Ticari konularda iletişim halinde olabilirsiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi düzeltmeniz ve daha iyi hale getirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan hazır olmadığınız konuşmalar içerisinde bulunmak zorunda kalabilirsinizyerinizde rakiplerinizle tartışmaktan kaçınmalısınız.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herhangi bir sorun yaşamayacaksınız ancak her şeyden kolay etkilenen yapınız, karmaşıklıkla karşılaşmanıza neden olabilir. Hassas yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamadan önce kendinizi frenlemeniz gerektiğini de unutmayın.

23 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün yakın arkadaşlıklara dikkat çekiyor. Özel insanlar ve onların fikirleri aracılığıyla, kendinizi ve hayatınızı daha net görüyorsunuz. Başkalarıyla nasıl geçindiğiniz ve çevrenizde ne kadar iyi uyum ve denge bulduğunuz konusunda daha iyi hissediyorsunuz. Nitekim gün, zaman zaman bazı gerginlikler de saklıyor. Hoşnutsuzluk alanları daha belirgin görünüyor, çelişkili duygular ve arzular yaşıyorsunuz. Özellikle aile ilişkilerinde gerginlikler, huzursuzluklar ve belki de duygusal sorunlar olabilir. Uyum ve denge aramayı hatırlamak önemlidir ancak bunun farkına varmak biraz zaman alabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hareketli bir gün olabilir sevgili balıklar. Hedeflerinizle alakalı kendinizi cesaretli hissediyorsunuz. Para girişiniz olabilir. Sağlığınızla alakalı detaylı araştırmalar yapmalısınız, sağlığınıza özen gösterdiğinizde daha huzurlu hissedeceksiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para ve maddi gelirlerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızı belli bir sınavdan ve denetimden geçiriyorsunuz. Kendinizi irdelemek ve hatalarını düşünmek için, iyi bir gün. Dostlarınızın her zaman yanınızda olmayacağını düşünmeli ve kendinizle çelişkiye düşmemelisiniz. Mücadeleci yönünüzü içsel enerjinizle birleştirmeli ve meditasyon çalışmalarına ağırlık vermelisiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 38' 24" R
Ay
Yengeç
21° 34' 58" R
Merkür
Akrep
15° 09' 17" R
Venüs
Yay
06° 57' 15" R
Mars
Yengeç
25° 34' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 50" R
Satürn
Balık
13° 08' 54"
Uranüs
Boğa
26° 13' 14"
Neptün
Balık
27° 40' 30"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 35"
Lilith
Terazi
12° 52' 04"
True Node
Koç
06° 23' 24"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>