Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Beklentiye Giriyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gerekli olanlara uygunluk göstermeye çalışın. Duygularınız ve düşünceleriniz karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçının. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Dengeli olmanın yollarını aramalısınız. Mesleki açıdan ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Daha aktif adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmaktan kaçınmalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Abartılı harcamadan kaçınmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim ve bilgi alışverişinde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Önemli konuşmaları tamamlayabilir ve yazılı işlerinizi halledebilirsiniz. Sosyal medya ve çevrimiçi platformlarda dikkat çekici paylaşımlar yapabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde dikkatli olmanız ve anlayışlı davranmanız önemli olacak. İş hayatınızda ise yeni projeler üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz ancak detaylara dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlık açısından beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Balık burcuysan, ilişkinde çok fazla fedakârlık gösteriyor olmak seni ziyadesiyle yoruyor. Karşı tarafında senin kadar düşünceli ve özverili olmasını isteyebilirsin. Bu konuda aranızda bir konuşma geçebilir. Ani duygu değişimin konusunda çevrenle yaşadığın anlaşmazlıkları gidermeye çalışıyorsun.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konular öne çıkabilir. Sosyal etkinliklerde yer almak ve grup projelerinde aktif olmak için uygun bir gündesiniz. Finansal ortaklıklar kurmak, yatırım tavsiyeleri almak ya da vermek isteyebilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, ziyaretler ya da sanatsal açıdan sizi yaratıcı kılan konular ortaya çıkabilir düşüncelerinizde daha yapıcı olabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kutlama yapabileceğiniz olay ve durumlar yaşanabilir. Manevi konulara yönelebilirsiniz ve inancınız güçlenebilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerinizi düşünebilir, nasıl bir sistemle ilerleyeceğinize karar verebilirsiniz. Bu da size görüşmelerinizi,yapma biçiminizi düzenleme konusunda bazı fırsatlar tanıyabilir. Duygusal kararlar verip sonrasında pişman olmamak için içinde bulunduğunuz durumu fark ederek ilerlemelisiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün aşırı düşünme eğilimi yüksek. İhtiyacınız olan tüm bilgiler olmadan doğru seçimleri yapmak veya kararları almak kolay değildir. Yine de evle ilgili aktiviteler için iyi bir enerji var. Düşüncelerinizi düzene koymak, iletişiminizde etkili ve yararlı olmak için derin bir motivasyona sahip olabilirsiniz. Bir soruna yeni bir açıdan yaklaşma eğilimindesiniz, bu da çok yardımcı olabilir. Pratik bir zihniyet ve olumlu bir bakış açısı hakim olabilir ve henüz çözmemiş olsanız bile, sorunlu alanlarla uğraşmanın keyifli olabileceğini görebilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son zamanlarda duygusal anlamda güven veren ilişkiler kurmuş olabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hataları telafi etmek adına mevcut yakın ilişkileriniz size fırsat veriyor. Duygularınızla mantığınızı dengeye getirdiğinizde ilişkileriniz daha sağlıklı ve uzun vadeli olacaktır.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çevrenizle, kardeşlerinizle bol bol iletişim kurabilirsiniz. Seyahat planı yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, pratik yönlerinizi kullanmak için olumlu bir gün. Sosyal aktivitelere ağırlık verecek ve özel dostlarınızla duygu paylaşımları yaşayacaksınız. Partnerinizin size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttıracaktır. Çocukları olanlar, bugün onlardan belli bir disiplin ve kurallara bağlı bir davranış şekli bekleyebilirler.

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>