Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Beslenmene Dikkat! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal canlılığınız gözle görülür şekilde artmakta ve bu da birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorun ve sıkıntıları rahatlıkla ortadan kaldırabileceğinize işaret ediyor. Duygusal hareketliliğinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz. Mutlu ve huzurlu olmanız sandığınız kadar zor olmayacaktır.

Odaklanma gücünüz bir hayli yüksek. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle de aranızdaki soğukluğu çözümlemeye çalışmalısınız. Yavaş ancak emin adımlarla ilerleyebileceğiniz bugünden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Sorunları ve sıkıntıları geride bırakmayı başaracaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarından elde edecek olduğunuz maddi kaynaklardan en iyi şekilde yararlanmalısınız. Sınırlarınızı koruyamadığınız takdirde her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlık edinmek önemlidir ama sürdürmek daha önemlidir. Olumsuz etkileyen faktörler ya da kişilere tepki göstermek yerine kendiniz için neler yapabileceğinize odaklanmaksınız. Üstünlük kurmak istediğiniz dünkü haliniz olursa, bugününüz ve yarınlarınız daha da iyi hale gelecektir.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve adil olabileceğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinize karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranabilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp ruhunuzu dinlendirecek aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. İş hayatında ise sabırlı ve planlı ilerlemek başarınızı artırabilir. Sağlık konusunda ise beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Enerjinizi yüksek tutmak için düzenli egzersiz yapabilirsiniz. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazandığın paranın bir türlü sana yetmemesi seni düşündürüyor. Paranı değerlendirebileceğin farklı yatırım alanları araştırmaya başlıyorsun. Miras konuları gündeme gelebilir. Yediğin ağır yağlı yiyecekler mideni rahatsız edebilir. Beslenme alışkanlıklarını değiştirmek isteyeceksin. İş yerinde yakın bir arkadaşında problemler yaşayabilirsin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik durumunuzu değerlendirebilir, bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Bu konuda yetkinliği olan kişilerle görüşebilir, daha nokta atışı yatırımlar yapmak için fikirler alabilirsiniz. Yeni yollar ve yöntemler aramaktan çekinmeyin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kendinizi gösterebileceğiniz olumlu ve yaratıcı imkanlar var. Öğleden sonra ise işiniz ile ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde yetkili kişilerle tartışmak size faydadan çok zarar getirebilir bu yüzden dikkatli olmanızda ve sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla arandaki iletişime dikkat etmelisin. Aranızda bazı gerginlikler oluşabilir. Bu gerginlikler karşısında seçtiğiniz kelimelere özen göstermeniz gerekecek. Ani tepkilerden kaçınmalısın bugün.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünkü etkiler programları geçici olarak altüst edebilir ve biraz gerginlik yaratabilir. Huzursuzluktan kaynaklanan kararsızlık, sizi belirsizlikte hissettirebilir. İnsanları ikna etmek zor olabilir veya dikkat dağıtıcılar çok fazla olabilir. Beklenmedik olaylar rutininizi geçici olarak rayından çıkarabilir. Bu olaylar aracılığıyla, sizi galip getirecek olan olumlu zihniyetinizdir. Bugün sürprizlerden kaynaklanan ödülleri aramayı hedefleyin ve en iyi sonuçlar için esnek ve kendinize güvenen bir ruh halindekalın.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konularında şans sizinle olacak. Ayrıca ev, aile konularında düzenlemeler yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, çok hareketlisiniz. Çevrenizde birçok işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden çok yoruluyorsunuz

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 29" R
Ay
Yengeç
25° 42' 25" R
Merkür
Akrep
15° 38' 04" R
Venüs
Yay
07° 20' 23" R
Mars
Yengeç
25° 42' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55" R
Satürn
Balık
13° 08' 10"
Uranüs
Boğa
26° 12' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Terazi
12° 54' 11"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>