Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şüphe Duyuyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik kararlar alabilir ve birlikte olduğunuz kişiyi fazlasıyla şaşırtabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Sınırları gereğinden fazla zorlamamalısınız.

Cesaretinizden dilediğiniz gibi yarar sağlamaya başlayacaksınız. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Hatalarınızdan ders çıkartmalı ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumsuzlukların geride kalmasını arzu ediyorsanız ona göre hareket etmeniz gerektiğini de unutmamalısınız. Bilinçli ve kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi her açıdan güvence altına almak isteyeceksiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalıyorsunuz ve bu da her şeyin daha karmaşık olmasına neden oluyor. Uyumsuzluk yaşanabilecek her türlü sorunun ve sıkıntının önüne geçmeye çalışmalısınız. Dengeler istediğiniz gibi olmaya başlayacak ancak bunun için acele etmemeniz gerekmekte.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili balık burcu bugün uzak bir yolculuk yapabilirsin. Bu yolculuk sonunda gittiğin yerde umduğunu da bulamayabilirsin. Fakat bu durum seni üzmesin çünkü her yolculuk özellikle de hayat yolculuğu bizim için birer tecrübedir. Edinilen tecrübeler bize doğru yolu gösterir bu sebeple sakın ikilemde kalma. Çünkü sen değişken bir burçsun ve kararsızlığın seni esir almasına asla izin vermemelisin. Unutma ki en kötü karar kararsızlıktan iyidir. Bugün iki durum veya iki olay arasında kalabilirsin. Mantığına en yakın olanı seç bu sayede harika bir güç gün sonunda seni buluyor.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun ve tempolu bir gün sizi bekliyor. Yenilenmeye ihtiyacınız olduğu bu dönemde omuzlarınızdaki yüklerden arınmak için kendinize alternatifler üreteceksiniz. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysanız, değer verdiğin kişi ile yapacağınız kısa tatilin detayları üzerine konuşabilirsiniz. Akşamüzeri bir araya geleceğiniz yakın arkadaşınızın bazı söylemleriyle içinize şüphe tohumları düşecek.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmeniz kadar bunların karşılık bulması ve anlaşılması da sizi memnun edecektir. Bu sayede daha gerçekçi konular ve ihtimaller üzerinde durabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmelerin gündeme gelmesi halinde okuduklarınızı iyi anlamanızda fayda var.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zamankinden daha az enerjiye sahipsiniz. Eğer yorgun hissediyorsanız rahatlayın. Önemli kararlardan kaçının çünkü gereksiz yere taviz vermiş olabilirsiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında olan biten şeylere çevrendeki insanları dahil etme arzun baskın olabilir. Ancak insanları bir şeylere zorlamaman gerekecek. Emrivaki yapmak kibarlığı gölgeleyebilir. İnsanların kendi başlarına karar almasını engellememelisin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün olayları sindirmek ve işlemek için ekstra bir zaman arıyorsunuz. Kendi işinizi yapabilmek için uzun bir süreyi müdahaleden uzak geçirebilirseniz, süreçten büyük fayda sağlayabilirsiniz ancak şu anda vermeye pek hazır hissetmediğiniz cevaplar veya taahhütler için aranabileceğiniz için, bugün dikkatinizin dağılmasından tamamen kurtulamayabilirsiniz. Bu durumdan zarif bir şekilde çıkmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve doğaçlama ihtiyacınızı onurlandırın. Neyse ki gün ilerleyen saatlerde sizi kendinizi özgürce ifade etmekten alıkoyan sınırlayıcı tutumlardan, sorunlardan veya durumlardan kurtarır. Başkalarının gözden kaçırdığı bilgileri toplayarak özellikle yaratıcı olabilirsiniz. Diğerleri özellikle zekanıza, fikirlerinize ve iç görünüze saygı duyar.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayrıntılar sizin için çok önemli. Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özelliklearkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli. Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız her yeni iş, farklı bir özen ve çok dikkat istiyor.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal dalgalanmalara ve iletişim sorunlarına karşı hazırlıklı olun. Dış dünyadan biraz uzaklaşıp içsel huzuru yakalamaya çalışın. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle sıkça gereksiz tartışmalarınız var. Çok hareketli olmayan ortamları tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. İş yerinde canınızı sıkan bazı huzursuzlukların doruğa çıktığı günler yaşayabilirsiniz. Bazı şeylere kulaklarınız tıkamak size iyi gelecek. Ne de olsa onlarla bir arada çalışıyorsunuz. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabilir. Son zamanlarda maddi konularda oldukça tembel davrandınız ve bir takım sıkıntılar çekebilirsiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 22" R
Ay
Boğa
24° 54' 27" R
Merkür
Başak
22° 07' 31" R
Venüs
Terazi
28° 44' 33" R
Mars
Yengeç
10° 01' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 55"
Satürn
Balık
14° 58' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 57"
Lilith
Terazi
09° 22' 47"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>