Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aceleci Davranıyorsunuz! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal belirsizlikler yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Ayrıca, mutluluğa ulaşma şansınız da var.

Zorluk yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının çözümü olduğunu unutmamalısınız. Güzel gelişmeler gündeme gelmeye başlayacak.

Parasal olarak beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Dengeli ve bilinçli olmanız gereken bir gün. Abartılı harcama yapmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki bazı insanların yaklaşımları sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Atak davranmak istiyorsunuz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün  kendinizi ifade etmeye ve yaratıcılığınızı kullanmaya odaklanmalısınız. Hobilerinize zaman ayırarak stresi azaltabilir ve mutlu olabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişken ruh haliniz etrafınızdaki herkesi zorlayabilir. Eleştiriye kapalı oluşunuz, karşınıza farklı sorunlar çıkarabilir. Kariyerinizle ilgili önemli bir karar aşamasında olmanız sizi gergin hale getirmiş olabilir. Mevcut işinizin yoğunluğu sebebiyle farklı birarayışına girerken aceleci davranmamalısınız.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi düşünebilir, nasıl bir sistemle ilerleyeceğinize karar verebilirsiniz. Bu da size görüşmelerinizi,yapma biçiminizi düzenleme konusunda bazı fırsatlar tanıyabilir. Duygusal kararlar verip sonrasında pişman olmamak için içinde bulunduğunuz durumu fark ederek ilerlemelisiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar karamsar olduğunuz bazı konularda ilham alabilir ya da başkalarının desteğini görerek umutlanabilirsiniz. Tartışmalara dikkat etmelisiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında yaşanan yeni durumlar canını sıkabilir. Senin aldığın kararların dışında yaşanan durumlar seni biraz zorlayabilir. Ancak hayata daha esnek yaklaşman gerekecek. Bazı konularda gereksiz yere kendini zorlayabilirsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bir konuyla ilgili derin duygularınızın yeşermesi söz konusu olabilir veya bugün planlarınız için önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor olabilir. Bir kenara ittiğiniz, gömdüğünüz veya başka bir şekilde görmezden geldiğiniz duyguların artık daha da büyümesi muhtemeldir. İstediğiniz şeyin peşinden gitmek için henüz kesin bir planınız olmasa bile, kalbinizde ne olduğunu bilmek güç verir. Bugün kaotik olabilir, bu yüzden onlara göre hareket etmeden önce duygularınızı sindirmek için zaman ayırın. Hakkınızda bazı şeyler gün yüzüne çıkabilir ve bu hafta bazı şeyleri gizli tutmayı tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte, bazı şeylerin açığa çıkmasını istiyorsanız, bu tam zamanı olabilir ancak yanlış anlamaların bu resmin bir parçası olabileceğini unutmayın.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay değil. Olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal ifadenizde zorluk yaşasanız da, günlük yaşantınızda sürprizlere hazır olun. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle küçük bir tartışmanız olabilir. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Uygun bir dille ayrılık kararınızı açıklamaya çalışın. Bol kazançlı yeniprojeleri yapacaksınız. Şansınız açılıyor. Hayatta olumlu düşünmenin yararlarını göreceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya az kaldı. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün.

31 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 47" R
Ay
Boğa
25° 00' 25" R
Merkür
Başak
22° 08' 17" R
Venüs
Terazi
28° 45' 04" R
Mars
Yengeç
10° 01' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 56"
Satürn
Balık
14° 58' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 56"
Lilith
Terazi
09° 22' 50"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>