Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Olumlu Düşünüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, olaylara daha farklı yaklaşmayı başarmalısınız. Tercihleriniz konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Olumsuzlukların son bulmasıyla beraber her şey istediğiniz gibi olabilir.

Maddi anlamda kendinizi toparlamanız gerekiyor. Daha karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkilerinizden öğrenecekleriniz olabilir. Kendinizi yetersiz hissetmek, başkalarına özenmek yerine burada gördüklerinizi nasıl uyarlayabileceğiniz! düşünün. Kendi halinizde kalmanın, artık yeni kararlarla bazı planlar yapmanın önemli olacağı bir gündesiniz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda hassas olabilirsiniz ve çevrenizden gelen olumsuz enerjilere karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmek konusunda zorlanabilir, içsel çekişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak sağduyunuzu ve iç sesinizi dinleyerek, karşınıza çıkan zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Unutmayın, her zorluk size bir ders ve büyüme fırsatı sunar. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle...

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir ilişkine dair derin şüphelere kapıldıysan, partnerinin yapacağı sürprizle soru işaretlerini bir kenara atabilirsin. Son birkaç ay içerisinde ilişkisini sonlandıranlardansan, pişmanlık duygusuna yer vermek istemeyeceksin. Hayatın çok daha farklı fırsatlar çıkaracağına, çok daha güzel anlar yaşayacağına inancın artacak.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza dahil ettiğiniz her şeyi sonsuza kadar götürmek zorunda değilsiniz. Bu hissi değiştirin ve zamana, koşullara ve ihtiyaçlara göre hareket etmenin önemini hatırlayın. Estetik işlemleri, güzellik ve ruhsal iyilik halinizi öncelikli tutabilir, bu konularda yenilikler düşünebilirsiniz. 

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde pek çokve sorumluluk olabilir ancak bir yandan da kendinizi dağınık da hissedebilirsiniz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Telefonda dolandırıcılık, hırsızlık gibi konularda göze kestirilen kişilerden olabilirsiniz ayrıca dost olarak gördüğünüz kişiler size olan borçlarını ödemeyebilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini biraz üzgün hissedebilirsin. Bu enerji düşüklüğünü gidermek için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Kendin için ve hayatın için daha yapıcı olmalı ve sıkıntılara karşı dik durmalısın bugün.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, aile ilişkilerini genişletmek, güçlendirmek ve geliştirmek için güzel fırsatlar olabilir. Süreçte bazı yoğun duygular olabilir ancak bunlar muhtemelen büyümeye yol açacaktır ki bu da sonuçta çok tatmin edicidir. Kaybolan bir şeyi bulma veya önemli bir kaynağı ortaya çıkarma olasılığınız yüksektir. Şimdi başarının anahtarı, daha derin duygularınızı ve bağlılıklarınızı kabul etmek ve kucaklamaktır. Geçmişteki bir meseleye yeni, daha bağışlayıcı veya olumlu bir açıdan bakabilirsiniz. Bunun yerine bu, birisiyle iyi bir anlayışa varmanın zamanı olabilir. Bir yükü paylaşmak tatlı bir rahatlama olabilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bütçenizi zorlayacak sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kan bağı olduğunuz kişilerin yanlış davranışları gündelik işlerinizin aksamasına neden olabilir. Yapmanız gereken aktiviteleri ince ayrıntılarıyla planlayın.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balık; iş, kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Kişisel gelişiminize zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bırakın olayları kendi iç yapısı içinde beklesin. Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Bugün, kendinizi ihmal ettiğiniz konularda eğitmeyi amaçlayabilir, gerekli kurslara ve seminerlere katılabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 45' 11" R
Ay
Akrep
12° 21' 15" R
Merkür
Terazi
16° 15' 47" R
Venüs
Akrep
15° 05' 39" R
Mars
Yengeç
17° 10' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 06"
Uranüs
Boğa
26° 47' 33"
Neptün
Balık
28° 07' 08"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 55"
Lilith
Terazi
10° 52' 04"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>