Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayrılık Kararının Eşiğindesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Hoşlandığın insanla daha fazla iletişim kurmak için güzel gelişmeler yaşayabilirsin bugün. Aranızda daha iyi bir iletişim olması duygularınızı daha kolay ifade etmenizi sağlayacak. Bugün bazı şeyleri içine atmamalısın.

Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Parasal konularda daha fazla kontrol alanın olabilir bugün. Bazı şeylerden direkt olarak sorumlu olabilirsin. Bu durum, uzun zamandır beklediğin bazı gelişmeleri sağlamanı kolaylaştırabilir bugün.

Bugün yediklerine ve içtiklerine dikkat etmen gerekecek. Şeker oranını belli bir seviyede tutmak ve sindirim sistemini yormamak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Yediklerini özenle seçmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında olan bitene dikkat etmek ve sıkıntıda olan sevdiklerine destek olmak bugün önceliğin olabilir. Çevrendeki insanların dertlerini görmezden gelmemen gereken bir gün. Bugün sevdiğin kişilere yardım etmek isteyebilirsin.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün geri çekilin ve dizgileri başka bir kişinin almasına izin verin. Başkalarına güvenmek ve onların açtığı yolda ilerlemek için iyi bir zaman. Bazı durumlarda geri planda kalmak ve karar veren kişi konumunda olmamak işlerin daha kolay bir şekilde çözümlenmesine yardımcı olabilir.

4 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yolunda gitmeyen ilişkinde ayrılık kararı alman olası gibi duruyor. Fakat ilişkine ikinci bir şans vermekte senin elinde. Karşı tarafta ikinci şans için istekli görünüyor. Yaşadığınız güzel anıların etkisiyle karşı tarafa ikinci bir şans tanıyabilirsin. Bankaların müşteri hizmetleri ile yapacağın görüşmelerde tam manasıyla anlayamadığın cümleleri onaylamamalısın.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın akışına neyin müdahale ettiğini bulmalısınız. Çıkaracağınız tablo eksiklerinizi görmenizi sağlayacağı için aklınızdaki soru işaretleri de çözülmüş olacaktır. Bu bilançoyla yenilenmeniz için yapmanız gerekenler size gösterilerek ve rotanızı yeniden oluşturmak için yola koyulacaksınız.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal açıdan çok istekli olmayacağınız tamamen yaratıcılığınıza odaklanacağınız bir gün olabilir ayrıca işlerinizi yetiştirmekte problem çekebilirsiniz.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla ilişkilerine bir sınır çizmen gerekebilir bugün. Onlara gerektiği yerde hayıt demek senin de daha net anlaşılmanı sağlayabilir. İnsanlarla daha iyi ilişkiler için açık olmalısın.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık sanki beden dışı bir deneyim yaşıyormuşsunuz gibi, dünyayla bağlantınızın koptuğunu hissedebilirsiniz. Dünyaya daha iyi ayak bastığınızı hissetmek için ne hissettiğiniz ve ne düşündüğünüz üzerine konuşmak iyi hissettirebilir. İşlerin belirsiz göründüğü zamanlar olması sorun değil! Bir sonuca varmak için ne kadar zorlamaya çalışırsanız, o kadar zorlaşacaktır. Gereksiz çatışmayı önlemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Özellikle uzun vadeli kararlar ve belirsizliklerle boğuşmak yerine günün akışına ve hislerinize odaklanın. Geri kalan her şey zaten kendiliğinden yoluna girecektir.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Bugün uzak duygular içindesiniz. Yeni projeler gündemde kafanızı meşgul edecek.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız hissedebilirsiniz. Eğitim, iletişim, yakın çevre veya seyahatte bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşı tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. Sosyal yaşantınızda canlanma söz konusu.

5 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>