Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ruhsal Açıdan Rahatsın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle keyifli aktivitelere odaklanmak size daha iyi gelecek bugün. İkinizin de içini sıkan mevzuların gündeme gelmesi ve aranızda daha yapıcı bir muhabbetin oluşu birçok konuda yol almanıza vesile olacak.

Bugünlerde işleriniz yolunda görünüyor. Önünüzde işinizde yine bir hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün sinyalleriniz açık olursa, bu fırsatla burun buruna gelebileceksiniz.

Gelecekte sahip olmak istediğin şeyler için bugünden kendine hedef koyabilirsin. Maddi konularda ileride nasıl bir gelişme görmek istiyorsan bugünden karar alman gerekecek. Bu kararları almak daha sağlam adımlar atmanı sağlayabilir.

Uyku düzenine dikkat etmek sana daha iyi bir enerji sağlayacak. Erken kalkıp erken uyumak, gün içerisinde enerjini daha kontrollü kullanabilmeni ve daha az yorulmanı sağlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim seni daha mutlu edebilir bugün. Bazı konularda ortak kararlar almanız ve birbirinize öncelik vermeniz gününüzün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Enerjini yenilemek için sevdiğin kişilere özen göstermelisin bugün.

2 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün ailenizin duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışın ve onlara destek olun. Empati ve sevgi dolu bir yaklaşım, aile içinde daha derin bir bağ oluşturmanızı sağlayabilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek, ortak hatıralar oluşturmak ve duygusal anlamda birbirinizi desteklemek için çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Birlikte yemek yapmak, film izlemek, piknik yapmak veya güzel bir sohbet etmek gibi etkinlikler size daha fazla yakınlaşma imkanı sağlayabilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unutkanlığın ön planda olabilir senin için önemli araç ve gereçleri dikkatli ve sakınarak kullanmalısın. Arkadaşların ile iletişimin kuvvetleniyor. Yalnız olmadığını bilmek seni ruhsal açıdan rahatlatıyor. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan yakın bir arkadaşının sana karşı farklı duygular beslendiğini hissedebilirsin.

2 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki olumsuz tecrübeleriniz sizi soğutmuş olabilir. Geçmişte yaşananları orada bırakmak için kendinize izin vermelisiniz. Gelecekteki güzel günlerinize odaklanarak kendinizi yenilemelisiniz.

2 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha dikkatli ve gayretli olmaya bakmalısınız. Hafta sonu olmasına karşın daha çok sorumluluk ya da mücadeleniz olabilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çelişkiler hayatınızda var olabilir. Her konuda çok fazla net ve mantıkçı olmaya çalışmak yerine sezgilerinize de yönelmelisiniz.

2 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar konusunda kendi hatalarını gözden geçirmen gerekebilir. Yaptığın hataları telafi etmek günün temel konusu haline gelebilir. Çevrendeki insanların gönlünü almak önemli bir konu olabilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün biraz gerginlik yaratabilir ancak bu, bir şeyi yapmanız için gereken itici gücü vermek için tam da doğru miktar olabilir. Düşünecek o kadar çok şey olabilir ki rahatlayacak kadar uzun süre düşüncelerinizi durdurmakta zorluk çekebilirsiniz. Ya da etrafınızdaki atmosfer o kadar kaotiktir ki kendi düşüncelerinizi duyamazsınız. Sabırsızlık, anlaşmazlıklara veya sinire yol açabilir. Eğlence vearasında hoş bir denge kurabilirsiniz ve daha yaratıcı ya da romantik yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar doğabilir. Büyük fikirler şimdi size geliyor ve ayrıntılar daha sonra doldurulabilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Partnerinizin değişik fikirleri, sizin için farklı bir pota oluşturuyor. Onunlabirliği yapmanız lehinize gelişebilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

2 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, lütfen kararsız kalma. Grup çalışması senin için çok faydalı. Projeleri yalnız gerçekleştiremezsin bilge, tecrübeli kişilerden yardım alabilirsin.

2 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygu ve enerji yoğunluğu yaşamanıza rağmen, günü birlik olaylardan olumsuz etkileniyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin üstün nitelikleri hoşunuza gidebilir. Onların üzerinde sağlayacağınız otorite bazı gizli tepkilere de yol açıyor. Bugün, arkanızdan olumsuz sözler söyleyebilirler. Olaylara karşı temkinli olmalısınız.

2 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 23' 55" R
Ay
İkizler
07° 06' 05" R
Merkür
Başak
23° 43' 28" R
Venüs
Terazi
29° 47' 31" R
Mars
Yengeç
10° 30' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 44"
Satürn
Balık
14° 55' 09"
Uranüs
Boğa
27° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 27' 42"
Plüton
Oğlak
29° 43' 40"
Chiron
Koç
22° 10' 49"
Lilith
Terazi
09° 28' 31"
True Node
Koç
06° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/09/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>