Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Cesaretin Göz Kamaştırıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile aranda önemli konuşmalar olabilir bugün. Birbirinizi olduğu gibi anlamak ve yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için çaba göstermen gerekecek. İkiniz için önem arz eden bir konu gündeme gelebilir.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Bugün maddi konularda kendi isteklerine öncelik verebilirsin. Parasal açıdan kendi hedeflerini daha dikkatli seçmek ve sana söylenilenle yetinmemek gün içerisinde maddi konularda atacağın adımları etkileyecek.

Hareket kabiliyetini artırmak ve yediklerine dikkat etmek önceliğin olabilir. Hem sindirim sistemini yormamak hem de kaslarının hareketlerini artırmak için yediklerine ve tükettiğin su miktarına özen göstermen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün farklı olaylarla karşılaşman mümkün. Hiç beklenmedik durumlar karşısında kendini koruma altına almak ve sevdiklerinden destek almak önceliğin olabilir. Yaşanacak olaylara farklı bir bakış açısıyla yaklaşman güzel sonuçlar elde etmeni sağlayacak.

29 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birisi size birverip fakat nasıl yapılacağını öğretmeden gitti mi? Şaşkın ve sinirli hissetmeniz çok normal! Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz ve danışacağınız biri de yoksa, bu işi bilen birini bulana kadar sabredin. Bu işi yanlış yapmaktan daha iyidir. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım!

29 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemler ile mücadele konusunda bugün oldukça cesaretli olabilirsin. Ama gereksiz işlerle uğraşman, sevdiklerin ile arana mesafe girmesine yol açabilir. Uzun zamandır kararsızlık yaşadığın bir konuda, aile büyüklerin sana ilham kaynağı olabilir. Akşam saatlerini kendine ayırmak isteyebilir, çeşitli planlar yapabilirsin.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Israrcı olduğunuz davranışlarınızın hayatınıza nasıl etki ettiğini düşünmelisiniz. Hem sağlığınızı hem de günlük akışınızı zedelememek için bugün yeni bir düzene geçiş yapabilirsiniz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farklı konulara ilginiz kayabilir. Kendinizi geliştirmek için planlar yapabilirsiniz. Kişisel konularda mücadelenizi ortaya koyabileceksiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Gün içindeki karışıklıklar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatinizi toplamalısınız.

29 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde birtakım entrikalar içerisinde kalabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların dedikoduları ve sizin gibi iyi olmayan tarafları ile yüzleşebilirsiniz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her ne kadar güne başlayacak enerjiyi bulmakta zorlansan da devam etmen gerekebilir. İşlerini halletmek için gereken motivasyonu bulup işe koyulman önemli bir nokta olabilir. Eksiklerini görüp bunu telafi etmen önemli olacak.

29 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız veya sevdiğiniz biri şu anda zor durumdaysa bir süper kahraman gibi kurtarma dürtüsüne karşı savaşmanız gerekebilir. Bu kişiyi yalnız bırakmanız gerekmiyor, sadece bu kişinin kendi yolunu bulması gerekiyor. Kendileri bu işin içine girdiler ve kendilerini bundan çıkarmalılar. Sizden yardım isterlerse, onlara sıcak bir teselli değil, soğuk ancak mantıklı bir tavsiye verin. Yarın aynı hatayı yapmamak için bugün gerçeklerle yüzleşmeleri gerekiyor. Özellikle yakın arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Biri zor bir dönemden geçiyor olabilir ve biraz daha fazla desteğe ve ilgiye ihtiyacı olabilir. Unutmayın ki arkadaşlıklarınız, değer verilmesi ve beslenmesi gereken bir hazinedir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, kutlama zamanı. Büyük çabalar için bol ödüller var. Kötü durumlardan kurtuluyorsun. Hayat muhteşem olacak, olumlu düşün.

29 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin vereceği desteklerde, belli kuralların olması size zor gelebilir. Şartlarınızı esnetmekten yanasınız. İçsel dünyanız çok derin ve her olayı farklı boyutlarda inceliyorsunuz. Bugün, çevrenizde üstün kişilikte insanların varlığını hissetmek motivasyon gücünüzü arttıracak. Çevresel çatışmalardan uzak kalmaya çalışmalısınız.

29 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 07" R
Ay
İkizler
07° 37' 31" R
Merkür
Başak
23° 47' 38" R
Venüs
Terazi
29° 50' 15" R
Mars
Yengeç
10° 31' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 46"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>