Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tahammülün Bitebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyi mutlu etmek isteyeceksin bugün. Ancak sevdiğin kişinin de seni mutlu etmesi gerektiğini unutmamalısın. İlişkilerin tek taraflı olmadığını ve her iki tarafın da birbirine sevgi göstermesi gerektiğini hatırlamalısın bugün.

Bir şeyleri düzeltmek modunda olabilirsiniz. Çok analitik bir aklınız var. Çözmeniz gereken karmaşık bir probleminiz olduğunda mutlu olma eğilimindesiniz. Bugün, evinizdeki teknik bir aksaklığı düzeltmekle meşgul olabilirsiniz. Bir bilgisayar arızasının veya internet arızasının onarımı zaman alabilir. Ancak disiplin ve kararlılıkla, her şey yakında sorunsuz çalışacak. Sıkıntılı zamanlarda çok pratiksiniz!

Bugün parasal konularda dikkatli düşünmek için iyi bir vakit bulabilirsin. Önceliğini kazanç konularına verebilecek ve nasıl bir gelir elde edeceğini hesaplamak isteyebilirsin. Yeni bir strateji geliştirmen olası bugün.

Yorgunluklara ve bağışıklık konularına dikkat etmen gerekecek. Enerjini yüksek tutmak ve mikroplara karşı direncini artırmak için sıcak içeceklere vakit ayırabilirsin. Bol su tüketimi de sana bu konuda fayda sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinin çekildiğini hissedebilirsin bugün. Ancak tembellik yerine kendini mutlu edecek şeylere odaklanmak sana daha iyi gelecek. Sevdiklerinle güzel aktivitelere odaklanabilir ve farklı konularla ilgilenebilirsin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çizim yaptınız mı? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

30 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostundan aldığın hediye senin duygu yüklü bir hal almana neden oluyor. Merhametlisin fakat iyi niyetinin suiistimal edildiğini erken anlayacak kadar zekisin. Kötü niyetli insanlara olan tahammül sınırının sonlarına geldiğini hissedebilirsin. Fakat sevdiğin aktiviteleri gerçekleştirmek seni rahatlatıyor.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Denedikçe başarısız olduğunuz konular motivasyonunuzu kırabilir. Aceleci ve sabırsız olmamalısınız. Yaşanmaya değer gördüğünüz her şey için değerli bir çaba sunmanız bunu da sürekli hale getirebilmeniz için kendinize zaman tanıyın.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullar yorucu olabilir. Bugün sizi harekete geçiren ve ailevi konularda aktif kılan pek çok imkan var. Gelecek planlarınızı da gözden geçirebilirsiniz.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şartlarınızı olduğundan da kötü görmenize neden olacak bu ruh halinden çıkmanız oldukça önemli olacak. Yasal işlerinizde sakinlik başarı için önemli.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayattan beklentilerin seni bir ikilem içine sürükleyebilir bugün. Seçimlerini mantık ya da duygusal olarak yapmak zorunda kaldığını düşünebilirsin hatta. Ne tür bir seçim yaparsan yap başkasının etkisi altında kalmadığından emin olman önemli olabilir.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi değişim gerçekleşirken gerçekler ve rakamlarla ilgili bazı kafa karışıklıkları olabilir veya hassasiyet artabilir. Yine de kendinizi ideallerinizden ve hayallerinizden yeterince koparmak ve onlara yeni bir bakış açısı kazandırmak için iyi bir zamandır. Şimdilik yelkenlerinizde biraz rüzgar kaybedebilirsiniz ancak bu döngü nihayetinde daha fazla denge sağlayabilir. Enerji veya motivasyon kaybı hissederseniz özellikle dikkatli ve kendinize karşı nazik olun. Zaten yakın zamanda size hayallerinizi yeni bir ışıkta görme şansı veren bir fırsattan yararlanacaksınız. Bugün, özellikle maddi olmayan ruh ihtiyaçlarınızla ilgili olarak neyi gözden kaçırdığınızı gözlemleyin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizlebirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Biraz daha sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkıyor. Çalışma hayatınızda yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, flört, tatil, seyahat, eğitimde güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda olumlu ilerlemeler varken, sürekli fikir ayrılıkları yüzünden beraberliğinizi olumsuz etkilemeniz için bir çok neden yaratmanız son derece sakıncalı. Hatalarınızı bilmenize rağmen, hareketlerinizi düzeltmek istemiyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişilerden fikir alacağınız konular olacak.

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 23' 55" R
Ay
İkizler
07° 06' 05" R
Merkür
Başak
23° 43' 28" R
Venüs
Terazi
29° 47' 31" R
Mars
Yengeç
10° 30' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 44"
Satürn
Balık
14° 55' 09"
Uranüs
Boğa
27° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 27' 42"
Plüton
Oğlak
29° 43' 40"
Chiron
Koç
22° 10' 49"
Lilith
Terazi
09° 28' 31"
True Node
Koç
06° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/09/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>