Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İdeallerinin Peşinden Gidiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Eğer hayatında kimse yoksa yeni birisi ile tanışabilirsin bugün. Aşk ve ilişkiler konusunda daha yapıcı düşüneceksin. Romantizm söz konusu olunca kendini daha iyi hissedebilir ve bu konulara daha rahat yönelebilirsin.

Muhtemelen herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, yaptığınız şeyi sevmiyorsanız, başarısız olmanız kaçınılmazdır. Bugün, 'zevk ilkesi' ve bunun çalışma ortamında sizi nasıl etkilediği üzerine düşüneceksiniz. Kişiliğiniz göz önüne alındığında, çalışmanızın gelişiminize ve bir insan olarak mutluluğunuza, özellikle bu güzel günde katkıda bulunmaması neredeyse imkansız görünüyor!

Daha fazla para kazanabilmek için etrafında olan biteni iyi anlaman gerekebilir. Bazı konularda daha fazla araştırma yapman ve kendini geliştirmen gerekebilir. Öğrenme ve kendini yenileme konularına öncelik vermelisin.

Yeşil sebzeler tüketmeye özen göstermen gereken bir gün olabilir. Sindirim sistemini yormamalı ve daha fazla taze sebze tüketmelisin. Yediklerine dikkat etmen enerji seviyeni de etkileyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün günlük rutinine yeni bir şey daha katabilirsin. Severek yaptığın bir aktiviteyi günlük olarak gerçekleştirmeyi düşünebilir ve bunun için hazırlık yapabilirsin. Kendi hayatına bir renk katacağın gündesin.

30 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çizim yaptınız mı? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

30 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin konusunda suçlu bulunabilirsin. Ancak üzülme bu olayda kendine bir ders çıkarırsan gelecek adımların daha başarılı olabilir. Maddi kayba uğrayabilirsin. Geleceğine dair ideallerinin peşinden gitmek senin için bir zevk haline gelebilir. Fakat geleceğe dair tam olarak ne istediğine karar verememe sorunu yaşayabilirsin.

30 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz insanlara karşı hoşgörülü davranmak sizden isteneni karşılamaya yetmeyebilir. Düşüncelerinizi ifade etmek, saklı tutmamanız daha yapıcı olabilir. İnanmadığınız şeylere -mış gibi davranmak size de karşınızdaki kişiye de bir şey kazandırmayacaktır.

30 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişikliklerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakış açısıyla bakabilirsiniz.

30 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi daha sevgi dolu bir halde dışa bırakmalısınız. Topraklanmak, elementlere temas etmek ya da doğa yürüyüşü bu enerjileri atmanıza yardım edebilir.

30 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla iletişimini sağlam şartlarda oluşturman gerekecek bugün. Dengesiz ilişkiler seni daha da zora sokabilir çünkü. Herkesle seviyeli ve saygılı bir iletişim kurman gerekebilir.

30 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün enerjileri size ve hayatınızın diğer alanlarına engelleri kaldırmanıza yardımcı oluyor. Sizin için en önemli olanı görmek için daha iyi bir konumdasınız. Büyük ölçüde sahip olduklarınıza karşı daha minnettar hissederek engelleri kaldırma, iyileştirme ve kabul etme zamanı. Etkileşimlerinizdeki açıklık, mutluluk ve tatmin için önemli bir anahtar olabilir. Gün ilerledikçe, detaylara dikkat gerektiren bir projeye dalmak için harika bir formda olabilirsiniz. Doğru yolda olma eğilimindesiniz. Konuşmalar çok renkli olmasa da yardımcı ve öğretici olabilir. İşleri basit ve metodik tutmak şimdilik en iyisi. Kendinizi yapıcı faaliyetlere veya hobilere adamak, önceliklerinizi doğru bir şekilde belirlemenize yardımcı olabilir.

30 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının, sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesiniz yapın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz.

30 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

30 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Seyahat, eğitim, iletişimde ani sorunlar gerçekleşebilir. Sağlık, çalışma hayatınızda önemli değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu etki on dört yaşında ve yetmiş yaş civarında ortaya çıkar. Artık bir birey olarak toplumdaki yerinizi incelemektesiniz. Bireysel ihtiyaçlarınızı karşılıyıp karşılamadığınızı merak ediyorsunuz. Kendi arzularınızı yerine getirin. Kendinize nasıl yardımcı olmak gerektiğini öğrenin.

30 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 22" R
Ay
İkizler
07° 41' 00" R
Merkür
Başak
23° 48' 06" R
Venüs
Terazi
29° 50' 34" R
Mars
Yengeç
10° 31' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 58"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 38"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 47"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>