Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kıskanılıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı daha iyimser düşüncelere sahipsiniz. Mutluluğu amaçlayacağınız bir süreçten geçmektesiniz. Aşk ve romantizm duygunuz bugün oldukça yoğunluk göstermekte. Güzellik ve hoşluklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Tatil günü olmasına rağmen kendinizi çalışırken bulabilirsiniz. Meslek hayatınızda değişikliğe gitmek istediğiniz konular var. Kendinizi her açıdan geliştirebileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyata dayalı konularda kendinizi daha rahat hissetme şansınız var. Kontrolü elinizde bulundurmak isteyeceksiniz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Siz her ne olursa olsun, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir başlangıç yapabilir, hem zihinsel hem de fiziksel olarak yenilenebilirsiniz. Kariyerinizde yeni adımlar atmanızın önü açılabilir, görüştüğünüz kişilerin söylediklerini dikkate almalısınız. Kendinize daha iyi bakmak konusundaki tereddüt ve ertelemelerden sıyrılmalısınız.

4 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda derin ve yoğun etkileşimler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde derin bağlar kurabilir, partnerinizle olan iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. İç sesinizi dinlemek, meditasyon veya yoga gibi ruhsal uygulamalar yapmak size iyi gelebilir. Duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmanız önemli olacak. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde verimli ve güzel bir gün geçirebilirsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda Merkür, yavaşlıyor. Yeni bir işe başlamış bir Balık burcuysan, kreatif fikirlerinle dikkatleri üzerine topluyorsun. İşlerindeki başarını haz etmeyen ve kıskanan kişiler olabilir. Herkese çokta hızlı güvenmemelisin. Finansal anlamda daha iyi yol alabilmek için desteğe ihtiyacın olduğunu düşünebilirsin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşle ilgili ya da sosyal konularda desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Nüfuzlu kişilerle görüşerek sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Düşüncelerinizin sizi esir almasını değil, sizi özgür kılmasını sağlamak için niyetinizin kesin ve net olmasına özen gösterin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeniay zaman alan işleri ya da mesleki konuları öne çıkarmakta. Yeni birsöz konusu olabilir. Aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar da bulabilirsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde beklediğiniz terfi haberi ya da maddiyatınızı ilgilendirenbağlantılı haberler gelmeyebilir, bu durum gerginlik yaşamanıza sebep olabilir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerji eksikliğiniz var ve egonuzun dinlenmeye ihtiyacı olacak. Kişisel önyargılarınızın anlayışınızı engellemesine izin vermeden yeni düşünce tarzı keşfedebilirsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yerleşmeyi ve sahip olduklarınızı geliştirmeyi vurguluyor, sevgili Balık, bu rahatlatıcı ama aynı zamanda nazikçe motive edici olabilir. Hayatınızı topraklamak, sabitlemek ve güvence altına almak için ne kadar çok çalışırsanız, kendinizi her yönden o kadar güvende hissettiğinizi hissedebilirsiniz. Bu, potansiyel büyüme ve ilerleme zamanıdır. Bugün pratik önceliklerinize odaklanmanız doğaldır. Nitekim, ilerleyen saatlerdeki enerjiler daha az nettir. Sonuç olarak dikkatinizin dağılması veya bunalmış hissetmeniz kolaydır. Romantik ilgi alanları çelişkili olabilir ve karışık sinyaller muhtemeldir. Belirsiz endişelerin ve şüphelerin sizi geride tutmasına izin vermemeye çalışın ancak karmaşık duyguları ifade etmek veya işlemek için daha iyi bir zamanı beklemek gerekebilir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor.. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgilerinizin yanıltmadığını göreceksiniz. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, gündelik işleriniz veya evcil hayvanınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak ev, aile düzeninizde yeni sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün olacak.

4 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>