Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İçine Kapalı Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Hiç aklında yokken yeni bir insan ile karşılaşman mümkün. Eğer sevdiğin bir kişi varsa sana güzel adımlarla gelebilir kendisi.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi kazanç konularında sana ilham verecek konular bulman gerekebilir. Elindekiyle yetinmek yerine daha üretken olabileceğin konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir bugün.

Kendini içine kapanık hissedebilirsin bugün. Bu hislerin son zamanlarda yaşadığın stres ve yorgunluklarla alakası olabilir. Enerjini canlandıracak ve keyif aldığın şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer hayatında kimse yoksa bugün yeni bir insan ile tanışabilirsin. Aşk ve ilişkiler ile alakalı daha yapıcı bir enerji seninle olacak. Bu güzel etkiyi iyi değerlendirmek ve kalbinin hızlı atmasını sağlamak ise tamamen sana kalmış.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün diğer insanların tüm dikkatini üzerine toplayabilecek kadar güçlü bir auraya sahipsiniz. Sorumluluklarınızın farkına vararak kesin adımlar atmayı denemelisiniz. Eğlenin ve ayrıntılar için endişelenmeyin.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal açıdan zedelenmek istemediğini için kendini içe kapanık bir halde bulabilirsin. Yakın dostların bu durumdan şikayetçide olsa bir süre bu ruh haline sahip olabilirsin. İş yerinde üzerine düşen sorumlulukları yerine getiriyorsun. İşlerini erken bitirip eve erken dönme niyetinde olabilirsin. Akşamı yalnız geçirmeyi planlıyorsun.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylere inanmak onun devamlılığını sağlamanızı gerektirmez. Bunu her zaman yapamayacağınızı bilerek hareket ettiğinizde kendinize her zaman bir alternatif bulabilirsiniz. Gelişiminize gölge düşüren her şeyden uzaklaşmalısınız.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Yakın çevrenizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Küçük tartışmalar meydana gelebilir. Bilemediğiniz konuların sizi hapsettiğini hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal açıdan çok istekli olmayacağınız tamamen yaratıcılığınıza odaklanacağınız bir gün olabilir ayrıca işlerinizi yetiştirmekte problem çekebilirsiniz.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal ve gerçek arasındaki dengeyi iyi kurman gerekecek bugün. Hayal ettiğin şartlara ulaşmak için gerçekte daha çok uğraşman gerekebilir çünkü. Kendini hayal alemine kaptırıp harekete geçmekten geri durmamalısın.

6 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişisel bakım ve duygusal sağlığınızı beslemek için mükemmel bir gün. Meditasyon yapmak, kitap okumak veya doğada vakit geçirmek gibi size huzur ve sükûnet getiren faaliyetlerde bulunun. Sezginizi dinleyin ve karar verirken içgüdülerinize güvenin. Hassas ve empatik doğanız, bugün duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı yansıtmak için zaman ayırın ve içsel benliğinizle bağlantı kurmanıza izin veren etkinliklerde teselli bulun. Sezginizi besleyin ve eylemlerinize rehberlik etmesine izin verin. İlişkilerinizde mevcut olun ve etrafınızdakilerin duygularına uyum sağlayın. Sevdiklerinize destek ve anlayış sunun ve karşılığında sundukları desteğe açık olun.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı farklı davranıyorsunuz. Duygusal konulara uzak görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. İhmal ettiğiniz dostlarınız sizden haber bekliyor.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, başkasının parası senin için geçici ve sıkıntılı. Kazanmak için çalışmalısın. Yakın zamanda ihtiyacın olan para veolanakları geliyor. Para, bolluk ve bereketle var.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinize temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız.

6 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>