Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmişle Yüzleşebilirsiniz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı açıklama noktasında ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Daha dengeli adımlar atmalısınız. Bilinçli olduğunuz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Kendi açınızdan doğru olduğuna inandığınız adımlar atmalısınız.

İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte. Harcama yapma noktasında daha tutarlı ve dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyaçlarınızı karşılamak konusunda kısıtlı davranmış olabilirsiniz. Ancak ihtiyaç durumu halen devam ediyorsa ya da sizi hala tatmin etmeyen bir şeyler varsa bugün kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Yapabilecek imkanınız varsa kendinize ket vurmamayı tecrübe etmek için iyi bir gün olabilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün aileye ve evinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Evde düzenleme veya dekorasyon yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Aile üyeleriyle daha iyi iletişim kurmak ve yakın bağlarınızı güçlendirmek için zaman ayırın. Kendinizi dinlenmiş hissetmek için ruhsal yönden de dikkatli olmanız önemli olacak.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sabah canınız hiç kahvaltı yapmak istemiyor. İlk öğününüzü günün geç saatlerine bırakıyorsunuz. Arkadaş ortamında yaşanan tartışmalar canınızı sıkıyor. Sizi olumsuz etkileyen kişilerden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Akşamüzeri ailenizle dışarıya çıkıyorsunuz. Geçmişinizle yüzleşmenizi sağlayacak mesaj alabilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize bir amaç bulmak, o doğrultuda ilerlemek isteyebilirsiniz. Yoğun bir arayışında olmak ve gözünüzün başka hiçbir şey görmemesi sizi zorlayabilir. Zamanınızı, emeğinizi ve imkanlarınızı neye kullanacağınızı doğru belirlemelisiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda biraz daha akılcı hareket etmelisiniz. Maddi konular üzerinde daha fazla düşünebilir, kimi zaman endişeler yaşayabilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınızın sesini duyduğunuz kadar kalbinizin de sesini duymanız gereken bir günde olabilirsiniz. Yüksek enerjiniz çevreniz için de efektif olacak.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir ertelemek zorunda kaldığın bir projeye geri döneceksin. Bu konu hakkında fazlasıyla meşgul olmak seni uzunca bir süre meşgul tutacak. Tahmin ettiğin kadar sosyalleşme imkanın dahi olmayabilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi rahatlık aramaya yöneltse de bazı duygusal iniş çıkışlar olabilir. Farkına varmanız gereken problemler ve kusurlar bugün gözünüzden kaçabilir. Yine de hayal kırıklığı yaşayabilir ve buna bir sorumlu arama eğiliminde olabilirsiniz. Hayatınızdaki biri bugün çok talepkâr veya biraz sorumsuz görünebilir. Şu anda bir kişiyi veya durumu doğru okumak zordur. Alternatif olarak, ne zaman bir arzunuzu dile getirseniz ya da bir eylem planı yapsanız, bir engelle karşılaşmış gibi olursunuz ya da birisi sizi yanlış anlar. En iyi sonuçları elde etmek için sınırlamalara çok hızlı tepki vermek yerine bir sonraki hamlenizin haritasını çıkarmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen olayların iyi bir takipçisi olmanıza rağmen, bugün duygularınızı kendinize saklamak istemeyeceksiniz. Bugün sinirli bir gününüz ve sakinliği denemelisiniz. Her şeyi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; kazançlar, para konularında şans sizinle olacak. Çalışma hayatınızdaki gelişmelerle maddi fırsatlar elde edebilirsiniz. Partnerinizle bazı tartışmalar içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı takındığınız bazı katı prensiplerinizden vazgeçmediğiniz takdirde, kalıcı bir beraberlik sağlamanız zor gözüküyor. Aşka bakışınızla ilgili bazı yeni düzenlemelere ihtiyacınız var. Kişilik farklılıklarından doğan sorunlarortamında gerginliklerin yaşanmasına neden olsa bile, siz tavrınızı asla değiştirmeyin. Böylece olgunluğunuzu da göstermiş olursunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemseyin

2 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>