Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlam Adımlar Atıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki tüm sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın.

Hata yapacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte. Daha kontrollü ve bilinçli olmanız sizin açınızdan daha iyi olmaya başlayacak.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğiniz bir şeylere erişiminiz zorlaştığında hayatı kendinize zindan etmemelisiniz. Her şeyin bir oluru olabileceği gibi olmazı da söz konusudur ve bunların hepsi insanoğlu için ders niteliği taşır. Bugün sizin için ders olabilecek konularla, ödemelerle ve parasal gündemlerle ilgilenmeniz önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir.

1 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İçsel huzurunuzu sağlamak ve ruhsal dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek için doğru zamanı bekleyin.

1 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşınızla yapacağını telefon görüşmesinden sonra sizi huzursuz edecek birkaç şey öğreniyorsunuz. Öğrendiklerinizden sonra arkadaş ortamında geri planda durmak isteyebilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirmek için artık daha sağlam adımlar atıyorsunuz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, partnerinizle hayata bakış açınızın farklı olması sizi ayrılık kararı almaya itebilir.

1 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz bir şeylere erişiminiz zorlaştığında hayatı kendinize zindan etmemelisiniz. Her şeyin bir oluru olabileceği gibi olmazı da söz konusudur ve bunların hepsi insanoğlu için ders niteliği taşır. Bugün sizin için ders olabilecek konularla, ödemelerle ve parasal gündemlerle ilgilenmeniz önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir.

1 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda iken çok yaratıcı ve dışadönük etkilerle hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Kendi beklentilerinize ve hedeflerinize odaklanmalı, dış etkilere karşı güçlü durmaya çalışmalısınız. Bu günlerde sizi bekleyen şanslar yaratıcı konular ve artistik çalışmalar üzerinden kendini gösterecektir. Bu arada spekülatif konular ya da aşırı harcamalara karşı daha çekinceli yaklaşmakta fayda var.

1 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer bir mülakat ya da sınav sürecinde iseniz verdiğiniz emek oranında iyi ve kaliteli bir süreç ve eğitim dönemi geçirebilirsiniz. Başarılı olacaksınız.

1 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnin biraz bulanık olabilir. Düşüncelerini toplamakta biraz sıkıntı çekebilirsin. Gün içerisinde odaklanman gereken meseleler bir kenarda birikebilir. En iyisi bu konuları bir başka güne erteleyebilmek ve biraz kendine zaman ayırmak olacak.

1 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün fikirlerinize her zamankinden daha fazla duygusal açıdan bağlısınız ve bu sizi zaman zaman biraz savunmasız hissettirse de duygularınızla iyi bir bağınız var. Bugün, farkındalıklarınız ve etkileşimleriniz aracılığıyla, kendinizi anlama şansınızın artması güçlüdür. Tartışmalar mümkündür veya şu anda fikir ve inançlarla ilgili bir takım şeyler olabilir ancak bu sizi hayal kırıklığına uğratmak yerine teşvik eder. Bugün meşgul olmayı isteme eğilimindeyken, başkalarıyla ve kendinizle iyi ilişkiler geliştirmek, onarmak ve geliştirmek için her fırsatı değerlendirin. Ayrıca işle ilgilenmek veya belirli bir projeyi sürdürmek konusunda heyecanlanabilirsiniz.

1 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.

1 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şeyi birden istiyorsunuz. Bir adım geri çekilin; işyerinde durumlar aleyhinize dönebilir vearkadaşlarınızın size olan güvenleri sarsılabilir. Özel hayatınızda da sınırlar koymalısınız, aksi takdirde yanlış anlaşılırsınız. Partnerinizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini sessizce kabul edin. Hissedebileceğiniz en ufak stres bile sizi etkileyebilir, dolayısıyla biraz egzersiz yapın ve biraz huzur bulmak için kendinize zaman ayırın.

1 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kazançlar ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda yeni projeler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz hayatınızda başka biri olduğundan şüpheleniyor. Ona, yanlış kurgular içinde olduğunu anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgili davranmak olacak. İlişkinizde son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz! İşinizde can sıkıcı durumlarla karşılaşmamak için, biraz gayret ederek konsantre olmalı ve öncelik sırasıyla görevlerinizi yerine getirmeye kendinizi zorlamalısınız. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor.

1 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 58" R
Ay
Boğa
24° 48' 28" R
Merkür
Başak
22° 06' 44" R
Venüs
Terazi
28° 44' 03" R
Mars
Yengeç
10° 01' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 53"
Satürn
Balık
14° 58' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 09"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 58"
Lilith
Terazi
09° 22' 45"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>