Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluklarınız Azalıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda istenmeyen sorunlarla ya da sıkıntılarla karşılaşmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Parasal durumunuzu çözüme kavuşturmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına alabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yolculuklar, kısa gezintiler ya da görüşmelerden sonra kendinize, evinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal olmak, sadece arkadaş ortamlarında bulunmak değil hayatın akışını da anlayabilmektir. Bunu yakaladığınızda bir mantığa oturtmakta zorlandığınız konuların çözüm yolunu bulabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, iletişim ve sosyal ilişkiler önemli olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak yeni bağlantılar kurabilir veya projeler üzerinde işbirliği yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi açıkça ifade etmek başkalarıyla daha iyi anlaşmanıza yardımcı olabilir.

3 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli öğrenme isteğiniz gün geçtikçe artarak devam ediyor. Öğrenmeye biraz ara verip zihninizi dinlendirmek size iyi gelebilir. İşten yeni ayrılmış Balık burcuysanız, kendinizi kuş gibi hafiflemiş hissediyor olabilirsiniz. Sorumluklarınızın azalmış olması kendinize vakit ayırmanızı kolaylaştırıyor. Kardeşinizin size söyleyeceği sözler kalbinizi kırabilir.

3 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesaret edemediğiniz, devamını getiremediğiniz konularda ön plana çıkmak için iyi bir gün olabilir. Bazı imkanları kullanmaya çalışmak, sonucundan bağımsız bir şekilde sizi destekleyecektir. Ailenizden/eşinizden göreceğiniz destekler bu süreci kolaylaştırabilir.

3 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksınız aceleci davranmamalısınız. Kararlarınızı yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlıklarınız için kendinizi suçlamak yerine onların altından ders almaya ve öğrenmeye başlarsanız hayatınızda büyük bir değişikliğe imza atabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle beraber daha çok bir arada zaman geçirmek sana iyi gelecek. Gerekirse programını yeniden düzenlemeyi dahi düşünebilirsin. Onlarla geçireceğin zamanı kayda değer yapmak için elinden geleni yapmalısın.

3 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün fikirlerinize her zamankinden daha fazla bağlısınız ve bu sizi zaman zaman biraz savunmasız hissettirse de aslında kalbinizle iyi bir bağınız var. Bugün, farkındalıklarınız ve etkileşimleriniz aracılığıyla, kendinizi anlama şansınızın artması güçlüdür. Tartışmalar mümkündür veya şu anda fikir ve inançlarla ilgili bir takım şeyler olabilir ancak bu sizi hayal kırıklığına uğratmak yerine teşvik etmeye hizmet eder. Bugün meşgul olmayı isteme eğilimindeyken, başkalarıyla ve kendinizle iyi ilişkiler geliştirmek, onarmak ve geliştirmek için her fırsatı değerlendirin. Ayrıca işle ilgilenmek veya belirli bir projeyi sürdürmek konusunda heyecanlanabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor, ısrarcı davranıyorsunuz.

3 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kapıyı açan son anahtar sabırdır, bunu unutma. Gecikmelere ve tahriklere rağmen kazanabilirsin. Kaybettiğinde ise kabullenişe geç ve diğer olanakları araştır. Sabrın sayesinde düşüncelerini çevrendekilere sevgiyle aktar ve kabulünü izle. Yolunda zenginlik ve güven var unutma. Sen Jüpiter’e sahipsin, bunun için bol bol şansları çekebilirsin.

3 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş, sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yetenekleriniz, sizi hedeflerinize adım adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz çatışmalara neden oluyor. Bugünlerde alış veriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 22" R
Ay
Boğa
24° 54' 27" R
Merkür
Başak
22° 07' 31" R
Venüs
Terazi
28° 44' 33" R
Mars
Yengeç
10° 01' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 55"
Satürn
Balık
14° 58' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 57"
Lilith
Terazi
09° 22' 47"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>