Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevgilinizden arzu ettiğiniz desteği alamayabilirsiniz.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hak etmediğiniz bazı davranışlarla karşılaşabilirsiniz ve bu sizin tepki göstermenize yola açacaktır.

Maddi konularda akılcı tutumlarınız sayesinde rahat bir dönem geçiriyorsunuz. Borçlarınızı temizlediğiniz zaman para biriktirmek için fırsat bulabileceksiniz.

Bugün bir yakınınız anlatacağı şeylerle kafanızın karışmasına neden olabilir. Her duyduğunuza kulak asmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. . İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edebileceksiniz. Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız.

7 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:23 Ay-Pluto görünümüyle Salı günümüz başlıyor. Bu sizi desteklendirici bir enerjidir. Hem tutkulu şekilde sevdiklerinizi kucaklarsınız hem de sevildiğinizi, güçlendiğinizi hissedersiniz. Hani şu kafanızı kurcalayan meseleler varsa onları bu enerjinin yardımıyla çok daha derinlikli analiz ederek, gün içinde net bir çözüm bulabilirsiniz. Saat 23:42 Ay-Venüs karşıtlığı gerçekleşiyor ve ardından Ay, 8 Nisan saat 08:08 olana dek boşlukta ilerliyor. Bu süre içinde,   bazı olumsuz durumların sizde yarattığı içsel gerilim devam etse de, bunların üstesinden gelebilmek kendi içinize yönelmeniz, iç sesinizi dinlemeniz faydalıdır. Moralinizi hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyiniz. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

7 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin sosyal yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz. Onun çevre iletişimi en az sizin kadar güçlü. Ona hak vermelisiniz. Sağlığınızla ilgili karın kaslarınızı çalıştırmalısınız.

7 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir. Birkaç gün daha enerjinizi, kaynaklarınızı, potansiyelinizi ve sabrınızı sonuna kadar zorlamanız gerekse de, kısa bir zaman sonra her şey yoluna girecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün için bazı kişilerin sözlerini duymazdan gelmemiz zor olabilir. Yapılanları ya da söylenenleri yüzeysel olarak değerlendiremeyebiliriz. Güçlü duygular hissedeceğimiz bir gün. Ancak, Merkür ve Pluton arasındaki bu olumsuz açı, daha önce üzerinde durmadığımız veya farkında olmadığımız konularda bilgi edinmemiz için olanak sağlayabilir. Dolayısıyla, başkalarıyla ya da olaylarla ilgili bilgi edinmek veya kendimizi daha iyi tanımak için olayları zorlayabiliriz. Sakin ve kararlı olmamız durumunda ilerleme sağlayabileceğimiz bir gün. Olaylara farklı açılardan yaklaşabiliriz ya da yenilenen şartlar ve durumlar bizi de farklı davranmaya ve bakmaya itebilir. Yaratıcılığımız, özgür düşünmek ve davranmak isteğimiz yüksek. Yine de, akşam saatlerinde ilişkilerde sınırları zorlamamakta ve kelimeleri seçerek kullanmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

7 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşündüklerinizi uzun vadede geçeğe dönüştürebilirsiniz ancak zorlu aşamalardan geçmeniz gerekmekte. Bazen riskler size göze alamayacağınız kadar büyük geliyor başarılarınızın aslında çok da zor olmadığını da görmüş olacaksınız.

7 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızdaki ilişkilerinizin ve çocuklarla iletişiminizin gerilebileceği bugün, ilişkilerde geçmişe ait tekrar eden sıkıntılı konuların açılabilme olasılığına karşılık, ikili mücadeleye girmemeniz, sakin ve gözlemleyen taraf olarak kalmanız ve bugün içim yüksek miktarda kredi ve borçlara girmemeniz faydalı olacaktır.

7 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>