Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Soru İşaretleri Yanıtlarını Buluyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişiyle birlikte farklı ortamlara girebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve farklı konulara odaklanmak için birbirinizi teşvik edebilirsiniz. Odaklanacağınız konular size güzel bir uyum sağlayabilir.

İş hayatınızda düzgün bir çizgide ilerliyorsunuz ve önünüzdeki engellerin büyük bir kısmını aştınız. Bundan sonra daha stratejik davranmalısınız.

Eğer vazgeçmenin kötü bir şey olduğuna inanıyorsan o zaman bugün paranı çar çur edeceksin demektir. Masraflara girmemek ve riskli davranışlardan vazgeçmek sana iyi bir şans sağlayabilir.

Gün içerisinde düşen enerjini artırmak için içtiğin su miktarını artırman gerekebilir. Vücudunu yormayacak besinler tüketmen ve bol bol su içmen sindirim açısından sana daha büyük bir rahatlık sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki farklı konuya odaklanmak isteyeceksin. Ancak ikisine de ayıracak vakit bulmak senin için zor olabilir. İş bölümü yapmak ve enerjini fazla harcamamak senin için önemli olacak. O yüzden kendine dikkat etmelisin bugün.

7 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün duygusal bir sorun sizi üzüyorsa, durumu rahatlatmanın sağlıklı yollarını bulun. Tekdüzelikten çıkmanın ve durumu daha kapsamlı bir şekilde değerlendirmenin zamanı geldi. Dünyayla paylaşacak kadar çok sevgiye sahipsiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizliklerden genel anlamda kurtulacağın bir gün. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan uzun zamandır hoşlandığın biri ile birlikteliğinizin bir adını koyabilirsin.Kafanın rahatlaması diğer işlere gösterdiğin ilgiyi artırıyor. Ev dekorasyonunda sana geçmişi hatırlatan mobilyaları yavaş yavaş kaldırıyorsun.

7 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın, günlük burç yorumları:En başta koyduğunuz emeğin sonunda nasıl bir hale geldiğini görmek isteyebilirsiniz. Bu noktada bir beklentiniz olmasa da sizi hayatta tutacak bir sebebinizin olması için çalışmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bugün kendiniz için bir şeyler yapmaya meyilli olmalısınız.

7 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir ve bu konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Arayış içinde olduğunuz konular gündeme gelebilir. Kendinizi hayalperest hissettiğiniz zamanlar olacaktır. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Zihinsel yönde açık bir gündesiniz. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak isteyeceğiniz zamanlar var.

7 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda gelişiminizin yeterince iyi bir ivmede olduğunu görüp dinlenme kararı alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinize yönelmeyi tercih edebilirsiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün seni yaratıcılık anlamında etkileyecek ortamlara girmen daha mümkün olabilir. Yeni şeyler keşfedip öğrendiklerini hayatında uygulamak için sabırsızlanabilirsin. İçindeki yaratıcı dürtüyü serbest bırakman gerekebilir.

7 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün etrafınızdaki duygusal atmosfere karşı daha duyarlısınız. Yeniden bir araya gelebilmek için sessiz ve yalnızlık anlarına daha fazla ihtiyacınız var. Spot ışığından kaçınmak çekicidir ve geçici olarak arka planda kalmak isteyebilirsiniz, böylece kendinizi sakinleştirebilir ve en içteki duygu ve özlemlerinizle bağlantı kurabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde, iletilen bir şey yanlış anlaşılıyor veya duyduğunuz haberler, yapmayı beklemediğiniz konuşmaları gündeme getiriyor. Para ya da sınırlarla ilgili rahatsız edici bir etkileşim de ortaya çıkabilir. Sonunda aydınlanmış bir bakış açısına ulaşacaksınız ancak geçici olarak bazı sorunlar olabilir.

7 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yoğun duygularınızla başınızın dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz. Ay, bilinçaltınızı etkilemeye devam ediyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor. Çok dikkatli olmak zorundasınız.

7 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

7 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Seyahat, aşk, çocuklarla ilgili güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel gücün önemini çok iyi bildiğiniz için, önünüze çıkan fırsatlar konusunda aceleci davranmak isteyebilirsiniz. Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. İsteklerinizde doğru yoğunlaşmalısınız.

7 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 19' 09" R
Ay
İkizler
05° 57' 50" R
Merkür
Başak
23° 34' 25" R
Venüs
Terazi
29° 41' 34" R
Mars
Yengeç
10° 27' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 29"
Satürn
Balık
14° 55' 30"
Uranüs
Boğa
27° 04' 14"
Neptün
Balık
28° 27' 51"
Plüton
Oğlak
29° 43' 43"
Chiron
Koç
22° 11' 01"
Lilith
Terazi
09° 27' 58"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 22/09/2024 23:33

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>