Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluklarını Gizlice Hallediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin sana güzel bir sürprizle gelmesi mümkün olabilir bugün. Aranızdaki muhabbeti artıracak ve daha keyifli şeylere odaklanmanızı sağlayacak güzel bir jest ile karşılaşman olası. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmelisin.

Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz. Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir.

Maddi konularda organize olabileceğin bir gün olacak. Bir adım atmadan önce strateji geliştirmek ve masraflarını belirlemek daha rahat adımlar atmanı sağlayabilir. Bugün hesaplarını iyi yapacaksın.

Duygusal gerginliği üstünden atmak için sadece egzersiz ve derin nefes alıp vermeler yeterli olmayabilir. Sana sıkıntı veren konularla yüzleşmen de sağlığına iyi gelecek enerjiler oluşturabilir. Bugün sıkıntılarınla yüzleşmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aşk ve ilişkiler konusunda kendini çok iyi hissedeceksin. Bu konularda karşına çok güzel olaylar çıkabilir. Sevdiğin kişi ile aranın daha iyiye gitmesi ve güzel sürprizlerle karşılaşman olası. Bugün insanlarla arandaki iletişim çok kuvvetli olacak.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rüyalar ve hayaller aracılığıyla manevi ya da sanatsal ilham gelebilir. Meditasyon yapmak ya da neredeyse bilincinizi yitirecek daha dalıp gitmek her zamankinden daha kolay olabilir. İçinize doğanları bir kenara not edin. Bunlar daha sonra işinize yarayabilir. Bir kadın arkadaşın deneyimlerinizi paylaşmak istemesi muhtemel. Ayrıca sizden vermeye pek istekli olmayacağınız bir şey ödünç almak da isteyebilir!

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimin ile ilgili gelişmeleri derinlemesine öğrenmek yerine yüzeysel öğrenebilirsin. Rutin işlerinden ziyade daha çok duyguların ve hislerin ile ilgileniyorsun.Bu da dışarıdan sorumsuzmuşsun gibi bir imaj yaratabilir. kimseye fark ettirmeden yerine getirebilirsin. İnsanların fikirlerini çok fazla önemsemiyorsun.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde hatanın nerede olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinizle ilgili çıkarımlar yapmak da önemli olacaktır. Bugün duygusal konuşmalar yapabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi her zamankinden daha hassas ve hayalci kılmakta. Duygularınızı sınırlamaya özen göstermelisiniz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda hızlı kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz. Bunun sonucunda planlarınızın bir kısmı uygulamada başarılı olurken bir kısmı başarısız olabilir.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla birlikte olmak senin için daha önemli olabilir. Birlikte zaman geçirmek arkadaşlığınızın güçlenmesini sağlayacak çünkü. Onların olumlu enerjisi senin de modunu yükseltip gününün güzel geçmesine etki edebilir.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal bir denge arayışı içinde olabilir ve içsel dünyanızla daha fazla bağlantı kurabilirsiniz. Hassas ve empatik doğanızla, başkalarının duygusal ihtiyaçlarına odaklanabilir ve yardım etmek için çaba sarf edebilirsiniz. İletişim konularında, duygusal ifade becerilerinizi kullanarak etkileyici konuşmalar yapabilir ve başkalarını etkileyebilirsiniz. İletişimde açık ve anlayışlı olmak, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Aynı zamanda, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da ifade etmek ve sınırlarınızı belirlemek önemlidir. Kariyer vekonularında, yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanarak ilerleyebilirsiniz. Yeni projeler veya fikirler geliştirmek için cesaretli olabilirsiniz ancak gerçekçi olmak ve planlarınızı adım adım ilerletmek önemlidir.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen; kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapmak istiyorsunuz. Beklediğiniz yerden önemli bir destek geliyor.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz bir kişi yeni ve heyecan verici bir maceraya atılmış olabilir. Bu heyecana sizin de ortak olmanızı isteyebilirler. Ancak bir süre gözlemlemek, işlerin nasıl gittiğini görmek iyi olabilir. Böylelikle ileride yaşanabilecek olası hayal kırıklıklarının önüne geçmiş olursunuz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil. Bugün, partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Birlikte ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin, size sunacakları olanakları ret etmemeli, kazanacağınız fırsatları gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinizi doğru değerlendirmelisiniz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 18' 37" R
Ay
İkizler
05° 50' 15" R
Merkür
Başak
23° 33' 25" R
Venüs
Terazi
29° 40' 55" R
Mars
Yengeç
10° 27' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 27"
Satürn
Balık
14° 55' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 14"
Neptün
Balık
28° 27' 51"
Plüton
Oğlak
29° 43' 43"
Chiron
Koç
22° 11' 03"
Lilith
Terazi
09° 27' 55"
True Node
Koç
06° 38' 54"
Son Güncelleme : 22/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>