Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hesap Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Dengeleri lehinize çevirme şansınız bir hayli fazla. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde başarıya daha yakın hissedeceksiniz. Sahip olduğunuz olanaklara uygun adımlar atmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzu zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalardan kaçındığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Daha kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı ikinci plana atmanız ve mantıklı hareket etmeniz gereken bir gün sevgili balıklar. Kafa karışıklığınız bu şekilde son bulabilir. İlişkilerinizde yaşadığınız hayal kırıklığını engellemek için insanları gözünüzde fazla yüceltme huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Karşınızdakilerin duygularını önemseyerek iletişim kurmak daha olumlu sonuçlar almanıza yardımcı olabilir. Ayrıca kendinize zaman ayırarak içsel dinginliğinizi sağlayabilirsiniz. Bol şans ve keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

3 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken burçta Yeniay gerçekleşecek. Yaşadığın hayatla ilgili gözden geçirdiğin konuların ardından, konforunu düşünme eğilimin artacak. Harcamalarına getireceğin yeni düzen ile beraber refah seviyendeki artışı gözlemleyeceksin. Anne tarafından gelen bir telefon, uzun zamandır beklediğin bir konuya açıklık getirebilir.

3 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev eşyalarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bütçenize göre araştırma yapıp kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi, kişisel projelerinizi ev ortamında ilerletebilir; uzaktan çalışma modellerine sıcak bakabilirsiniz.       

3 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı konulardaki değişiklikler sizi zor duruma sokabilir. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

3 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocukluğunuz veya eski konular aklınıza takılarak gün içerisinde sizi meşgul edebilirler. Bugünlerde evrene direnmemeye çalışın.

3 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, kısa gezintiler ya da görüşmelerden sonra kendinize, evinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal olmak, sadece arkadaş ortamlarında bulunmak değil hayatın akışını da anlayabilmektir. Bunu yakaladığınızda bir mantığa oturtmakta zorlandığınız konuların çözüm yolunu bulabilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkide yeni bir başlangıç ​​yapma ihtiyacını tetikliyor. İlişkinizin ihtiyaçları için vizyonunuz yakında çiçek açacak, dolacak ve biri sizi bir hayalin peşinden gitmeye teşvik edebilir. Birisiyle işbirliği yapma ve birleşme arzusu veya ihtiyacı güçlü ve motive edicidir. Bir ilişkide yeni bir başlangıç ​​yapmak, yeni bir tavır benimsemeyi veya bir şeyi gerçekleştirmek için cesaret toplamayı içerebilir. Gün, ilişkiler ve bağımsızlık arasında doğru dengeyi bulmanız için sizi zorlar. Şimdilik, yeni girişimlere yavaşça başlamak en iyisidir, acele etmeye veya işleri zorlamaya gerek yok. Rehberlik, bir işaret veya bir tavsiye arzuluyor olabilirsiniz ancak bunu bulmak zor olabilir. Bu durum sizi iç rehberiniz veya sezginizle daha iyi temasa geçmeye teşvik eder.

3 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kapıyı açan son anahtar sabırdır, bunu unutma. Gecikmelere ve tahriklere rağmen kazanabilirsin. Kaybettiğinde ise kabullenişe geç ve diğer olanakları araştır. Sabrın sayesinde düşüncelerini çevrendekilere sevgiyle aktar ve kabulünü izle. Yolunda zenginlik ve güven var unutma. Sen Jüpiter’e sahipsin, bunun için bol bol şansları çekebilirsin.

3 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ilişki veya ortaklıklarınızda bazı süreçleri masaya yatırabilir, ya tamam ya devam diyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onunla ilgili her gün yeni bir duyum alıyorsunuz. Bu sizi, farklı birtakım kararlar almaya yöneltebilir. Üzerinizdeki etkisi kafanızda dolaşıp duran soruları ortadan kaldırmaya yetmeyecek gibi görünüyor. İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek. Parasal konulara yönelik çalışmalar yaparken beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz

3 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>