Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Vefalı Olduğunu Hissettireceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle vakit geçirmek ve birlikte stres atmak için güzel aktivitelere girişmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Birlikte yemek yapabilir veya keyif alacağınız sosyal bir ortama girebilirsiniz bugün.

Bugün yorucu ve yoğun, stresli birgünü geçireceksiniz. İşinizle ilgili bazı sorunlar çıkabilir ve bu durumla bizzat siz ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

Bugün kendine biraz vakit ayırman ve maddi kaygılardan uzaklaşman gerekebilir. Yaşadığın gerilim maddi konularda daha mantıklı kararlar almanı engelliyor olabilir. O yüzden bugün biraz kafanı toparlamanda fayda var.

Vücudundaki gerilimi atmak ve zihnini boşaltmak için kendine zaman ayırman gerekecek. Vücudunun hem zihinsel hem de bedensel dengesini korumak için stresten uzak durmalı ve etkilerini azaltabilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sakin bir gün geçireceksin. Sevdiğin kişilerden sana güzel hediyeler veya anlamlı bir jest de gelebilir. Etrafındaki insanlarla aranda güzel bir uyum ve muhabbet gerçekleşecek. Bu güzel uyumu iyi değerlendirmelisin.

9 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yavaşlatmak isteyebilirsiniz. Kendinizle başbaşa kalarak durumları değerlendirmek için bakış açınızı değiştireceksiniz. Şimdi bu yavaşlamanın sonucu daha fazla duygusallaşmak olsa da sonuçtan mutluluk duyacaksınız.

9 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir sohbet esnasında genel sağlığı hakkında bilgi alacağın kişiler olabilir. Bugün sevdiklerin için koşturmak ve onlar için planlar yapmak sana zevk verecek. Aynı zamanda iletişim odaklı konularda yeteneklerini ateşleyecek işler yapmak için düşüncelere dalabilirsin. Hatta fikir alışverişi yapmak için baba ya da önemsediğin birine danışabilirsin.

9 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş görüşmelerinizden ya da önceki işlerinizden alacağınız geri dönüşler size bir hareket alanı oluşturabilir. Beklentiye göre ihtiyaçlarınızı düzenleyebilir ya da kısa süreli bir çalışma yapabilirsiniz. Araç kullanımı, banka ve resmi dairelerdeki işlemlerinizde daha özenli olmanızda mümkünse bilirkişilerle hareket etmenizde fayda var.  

9 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konulara bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde dengede kalmaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız.

9 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın belli bir alanında kendinizi daha güvensiz hissedebilirsiniz. Oysa güç sizin elinizde. Bu gücü kullanabilir, korkularınızı yok edebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek biraz sizin elinizde.

9 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün müzik dinlemenin senin üzerinde çok fazla etkisi olacak. Daha keyifli bir ruh haline girebilir, daha akışkan enerjileri hissedebilirsin. Bir şeyleri yoluna koymak ve akışa bırakmak adına müziğin etkisi daha baskın olabilir.

9 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkıcı küçük sohbetler şu anda sizin için sinir bozucu olabilir. Muhtemelen hayatın en büyük gizemlerini derinlemesine incelemeye ve bazı mantıklı cevapları ortaya çıkarmaya heveslisiniz. Bazı insanlar, geçmişte benzer felsefi tartışmalarla ilgili kötü deneyimler yaşadıkları için katılmaya isteksiz olabilirler. Nihayetinde onların sınırlarına saygı duymanız gerekecek olsa da, kendi duygusal güvenlik ve empati seviyeniz, kendilerini ne kadar rahat hissedecekleri konusunda büyük bir fark yaratabilir. Bu, sizin için fikirlerinizi eyleme geçirebileceğiniz ve uzun süredir formüle ettiğiniz iddialı planlara başlayabileceğiniz güçlü bir gündür.

9 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizde her şey çok hızlı bir biçimde meydana geliyor olabilir ancak bu durum ille de bu çılgın tempoya katılmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Kendi yavaş ve sistemli yaklaşımınıza bağlı kalarak muhtemelen çok daha iyiçıkartacaksınız. Önemli bir karara ya da saldırı planına doğrudan atlamadan önce ihtiyacınız olan gerçekleri edinmek için zaman ayırın. İnsanlar biraz gergin olabilir, bu nedenle gruptaki dengeli kişi olmak için elinizden geleni yapın.

9 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

9 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ani seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ortak karar alabilirsiniz. Yer değişikliği gündeminize gelebilir. Harika bir gün dilerim.

9 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniyor, ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün, kişisel hırslarınızı bileyerek engellere karşı bir güç yelpazesi oluşturuyorsunuz. Size karşı tepkisel davranışların mevcudiyeti, moralinizi bozmamalı ve yaşam kalitenize olumsuzluk yüklememeli. Pozitif değişimlere hazır olun. Yaşamınız renkleniyor.

9 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 07' 57" R
Ay
İkizler
17° 28' 01" R
Merkür
Başak
25° 06' 54" R
Venüs
Akrep
00° 42' 21" R
Mars
Yengeç
10° 55' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 06"
Satürn
Balık
14° 51' 54"
Uranüs
Boğa
27° 03' 21"
Neptün
Balık
28° 26' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 17"
Chiron
Koç
22° 08' 56"
Lilith
Terazi
09° 33' 30"
True Node
Koç
06° 39' 14"
Son Güncelleme : 23/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>