Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İkinci Bir Şans İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Eğer bir süredir aşk konularında işlerin yolunda gitmediğini düşünüyorsan bugün bu konuda daha farklı deneyimler elde edebilirsin. Hayatına yeni bir etki girebilir ve bu kişiden hoşlanabilirsin. İlgini çekecek farklı şeyler aşkta da seni bulacak.

Çevrenizdekileri iyi motive ediyorsunuz. Daha problemsiz bağlantılar daha geniş ilişkileri gerektiriyor. Son günlerde sürdürülen tartışmalarda uzlaşma eğilimleri söz konusu.

Maddi konularda etrafındaki insanların standartlarına uymak her zaman sana uymayabilir. Çevrende olan bitene göre kendini ayarlamak seni biraz zora sokabilir. O yüzden kendi masraflarını, kendi kazancını başkalarına göre ayarlamamalısın.

Bol bol su tüketmek ve esneme hareketleri yapmak stresin etkilerini azaltmanda sana faydalı olacak. Vücudunda biriken gerginlik ve yorgunlukları atmak için daha fazla esneme hareketi yapman gerekiyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki iletişimin farklılaştığını hissedebilirsin. İkiniz de daha farklı insanlar olmaya başlamış olabilirsiniz. Aranızda doğabilecek gerginlikleri yumuşatmak ve ufak tefek konulara odaklanmak için senin çaba göstermen gerekebilir.

9 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Biraz bakış açısı edinmek ne kadar da güzel! Hayatınızın nereye gittiğini bunca zaman kendinize sorup durduktan sonra nihayet yanıtı biliyormuş gibi hissetmek harika değil mi? Aklınızı ne kadar övseniz azdır! Ancak aklın bu kadarı fazlasıyla yorucu. Doruktaki bilgeyle konuşmak için dağa tırmanmış gibi hissediyorsunuz. Artık aşağı inip medeniyete döndüğünüze göre yumuşak bir yatağa uzanıp biraz dinlenebilirsiniz.

9 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa bir süre önce bitmiş olan ilişkinden ikinci bir şans isteyebilirsin. Bu sefer daha aklı başında görünüyorsun. Karşı taraf samimi duygular içerisinde olduğunu anlıyor.Evli bir Balık burcuysan eşinin ailesi ile yaşadığın problemleri bugünden itibaren halletmeye başlayabilirsin. İhtiyaç duymamana rağmen alışverişe çıkabilirsin.

9 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz yeni bir güvence edinmek isteyebilirsiniz. Bugünleri inşa ettikçe yarınların da iyileşeceğini düşünmelisiniz. Geleceğe yönelik hedefler koymak, bunları resmi boyuta taşıyacak görüşmeler yapabilirsiniz.

9 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular söz konusu olduğunda daha cesur davranabilirsiniz. Aynı zamanda elinizdekileri daha iyi kullanma imkanınız da var.

9 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz herhangi bir şeyi partnerinize kabullendirmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. İlişkisi olmayan Akrep’ler sosyal bir gün geçirerek yeni çevrelere adım atabilir.

9 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duyguların konusunda daha dikkatli olman gerekecek bugün. Olaylara vereceğin tepkilerin aşırıya kaçması seni fazlaca yorabilir çünkü. Arkadaşlarınla dertleşip onlardan destek almak bu konuda sana iyi gelebilir.

9 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün macera ve özgürlük ön planda olabilir. Yeni deneyimlere açık olacak ve farklı alanlarda kendinizi keşfetmek isteyeceksiniz. Seyahat etmek, farklı kültürleri keşfetmek veya yeni hobiler edinmek için harika bir zaman dilimi olabilir. İlişkilerde açık ve spontane bir tutum sergilemek önemlidir. Sevdiklerinizle birlikte keyifli aktiviteler yapmak ve paylaşımlarınızı artırmak için zaman ayırın. İş hayatında ise yaratıcı projeler üzerinde çalışabilir ve yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olun, gereksiz harcamalardan kaçının ve bütçenizi kontrol altında tutun. Sağlığınıza özen göstermek, aktif bir yaşam tarzı benimsemek ve beslenmenize dikkat etmek de bugün önemlidir. Bugünün enerjisini kullanarak özgürleşin ve hayatınıza heyecan katın.

9 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken dikkatli olmalısınız. Yapacağınız en mantıklı davranış, içsel sesinizi dinleyerek doğruyu yakalamanızdır. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışıyorsunuz.

9 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

9 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para konuları ve çalışma arkadaşlarınız gündeme gelebilir. Tatil, aşk, çocuktan dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Bu konuda uygun kişilerle bir arada çalışmak isteseniz bile, çevresel koşullar olumsuz gelişebilir.

9 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 35" R
Ay
İkizler
05° 21' 02" R
Merkür
Başak
23° 29' 33" R
Venüs
Terazi
29° 38' 23" R
Mars
Yengeç
10° 26' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 20"
Satürn
Balık
14° 55' 41"
Uranüs
Boğa
27° 04' 16"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 41"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>