Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zamanını Daha İyi Kullanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlar ve sıkıntılarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Harcamalar konusunda abartıya kaçtığınız sürece her şey daha zorlayıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ekonomik planlar yapabilir, bütçenizi dengede tutacak bir düzenlemeye geçebilirsiniz. Bazı kayıplar vermek, bazı konulardaki kontrolü yitirmek moralinizi bozsa da bunun aşılamayacak bir şey olmadığını bilmelisiniz. Hayatınıza değer katabileceğiniz işlerle ve konularla ilgilenmek özgüveninizi yükseltecektir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, işlerinizi organize etmek ve detaylara odaklanmak için harika bir gün olabilir. Analitik yeteneklerinizin üstesinden gelebilir ve planlamalarınızı başarıyla tamamlayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla iletişimde açık ve net olun ve paylaşmak istediğiniz düşünceleri ve fikirleri ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın ve dinlenme ihtiyacınızı göz ardı etmeyin.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa lütfen söyleyin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyaya fazla vakit geçirmek canını sıkmaya başlıyor. Zamanını daha verimli kullanmak isteyeceksin. Kendini geliştirecek hobiler araştırıyorsun. Eğitim hayatı devam eden Başak burcuysan, staj için kurum araştırmaya başlıyorsun. Hayatını inşa ederken en iyi yerlerde çalışmak istiyorsun.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışa vurmak istediğiniz konularda sabırsız hissedebilirsiniz. Bu bir tuzaktır. Amacınız üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi? Tatmin olma dürtünüzle hareket etmeyin; bu size her şeyin zamanını gösterecektir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocukluğunuzu ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilir, önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanıştığın zaman onları değerlendirmek için fazla çaba sarf etmiyor olabilirsin. Bugün bu konuda daha dikkatli olmalı ve karşındaki insanı kendi değer ve yargılarınla değerlendirmelisin. Böylece daha iyi bir kanıya varabilirsin.

1 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünün enerjileri yavaşlamayı destekliyor ve bazen de talep ediyor. Kendinizi merkeze almayı ve gücünüzü veya güvenlik duygunuzu geliştirmeyi hedefleyin. Dünyevi, rahatlatıcı ve tanıdık aktiviteler şu anda sizi destekliyor gibi görünüyor. Eşyalarınızı organize etmek ve kendinizi sağlam bir temele oturtmak için iyi durumdasınız. Yeni bir plana başlamak veya kendinizi bir şeye adamak konusunda endişeli olsanız da önce birkaç pratik nokta üzerinde çalışmanız gerekir, bu nedenle mümkün olduğunca temponuzu artırın. Herkesin işbirliği yapmasını veya planlarınıza uymasını sağlamak zor olabilir ancak sonunda zamanınızı daha iyi kullanmanın yollarını bulabilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir ayrılık yaşayabilirsin. Bu bir eşya, insan ya da enerjisel olarak bir şeyin bitişi olabilir. Ama unutma ki her son yeni bir başlangıçtır. Geçmişe teşekkür et ve uğurla. Giden gelse bile artık soğuk ve kopuk bir ilişki yaşama ihtimalin çok yüksek. Onun için biraz kafanı dinlesen iyi edersin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İleriye yönelik hedefleriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız doğrultusunda hareket ederken de elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Süreç içerisinde kendinizi çok daha rahat bir şekilde ifade etme şansınız da var. Sosyal hayatınızdaki değişime de ayak uydurmaya çalışmalısınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizin sizi anlamadığını ve size karşı ilgisiz davrandığını düşünmeyin. Neşeli ve enerjik tavrınız ile onun ilgisini çekebilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız tekliflerden etkilenmeniz mümkün. Ancak, karar vermek için acele etmeyeceksiniz. Olayların gelişmesini beklemeniz gerekiyor. Kendinizi giderek daha güçlü hissetmeye başlayabilir, etkileyici olabilirsiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın.

1 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>