Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ailene Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacakısnız. İlişkinize odaklandığınız bugünlerde her şey daha iyiye gidebilir.

Önceliklerinizi belirleme konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Maddi olarak kendinizi daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. uzun zamandır beklediğiniz paranın da elinize ulaşma ihtimali var. Dengeler lehinize dönmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda istediğiniz seviyeyi yakalayamamış olmak motivasyonunuzu düşürebilir. Gözünüzden kaçan, ihmale gelen bir şeyler olması bu durumu tetiklemiş olabilir. Bugün sizi neyin harekete geçirdiğini neyin durdurduğunu düşünerek bazı davranış ve isteklerinizde yol ayrımına gidebilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,hayatında ve rutinlerde oldukça disiplinli olman gerekebilir. Detaylara dikkat etmek ve planlı bir şekilde ilerlemek, başarıya ulaşmanı sağlayabilir. İş arkadaşlarınla uyumlu bir şekilde çalışman ve sorumluluklarını yerine getirmen, takdir edilecektir. Ayrıca sağlık konularında da kendine özen göstermen gerekebilir. Stresle baş etmek için meditasyon veya rahatlama tekniklerini deneyebilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal ilişkilerinde pozitif bir etkileşim yaşayabilirsin. Sevdiklerinle keyifli vakit geçirmek seni rahatlatacaktır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

30 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, partnerinle ciddi konuşmalar yapmaya karar verebilirsin. Onun evlilik hakkındaki düşüncelerini merak ediyorsun. Geçmişte arkandan konuşan bir kişi seninle iletişime geçebilir. Kim dost kim düşman anlayacaksın. Akşam saatlerini ailenle geçirmek isteyeceksin.

30 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazanç yöntemlerinizi düşünebilirsiniz. Kendinizce bir şeyler yapmaya çalışırken bunun artık ilerlemesi gereken de bir durum olduğunu fark edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak, çevrenize bu yönde bir etki bırakmak adına iyi bir gün olabilir.

30 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda kısmetleriniz olabilir ama sınırlandırıldığınızı da hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda kendinizi dizginleyebilmeli, mantığınızla da hareket etmelisiniz. Bir şeyleri istemeden idare etmeniz gerekebilir.

30 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken bir sürüolabilir. Yapacağın işlerin çokluğu enerjini düşürmesin. Arada bir nefeslenmeyi unutma. Enerjini günün sonuna kadar saklaman ve devam ettirmen gerekecek.

30 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşk ve yaratıcılık açısından harika bir formdasınız. Püf nokta her şeyin olumlu tarafını görmekte yatmaktadır. İnsanlar sizi iyi karşılar ve benzersiz özelliklerinizi ifade etmenin daha kolay olduğunu görürsünüz. Tutumunuz ileriye dönük ve hayatınızın olumsuz bir unsurunu arkanızda bırakmak için mükemmel bir konumdasınız, çünkü bunu üsteleyecek kadar sabrınız yok! Devam etmek ve gelişmek şu anda size en çekici gelen şey. Temelde bağımsız ve kendinden emin olduğunuz için insanlar bakışlarını size çeviriyor. Ayrıca kendinizi yeni yollarla ifade etmeye ve farklı konuları veya etkinlikleri keşfetmeye de isteklisiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaya koyacak olduğunuz tepkiler konusunda daha anlaşılabilir olmalısınız. Sizi rahatsız eden şeyleri çözüme kavuşturmak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımların ne kadar önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Ayrıca, sezgileriniz de bir hayli güçlü. Her şey istediğiniz gibi olabilir.

30 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

30 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ve harcamalarınız artabilir. Çalışma hayatınızda güçlü gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

30 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında şanslı birisiniz. Fakat aşırı seçicilik gibi kötü bir huyunuz da var. Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz ve doğru önseziler geliştirmeniz gerekiyor. İş dünyanızda yoğun bir değişim isteği içindesiniz ancak buna gerçekten hazır olup olmadığınıza karar vermelisiniz. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden fazla abartıyorsunuz

30 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>