Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tepkini Ortaya Koyuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda daha sabırlı olmalısınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararlara uygun hareket etmeye çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Ne olursa olsun, pes etmemeli ve yapabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Maddi anlamda daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Fırsatları lehinize çevirmek için doğru zamanı beklemeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanı değerlendirmekle ilgili tereddütleriniz olabilir. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bunu reddetmeyin ve durumunuzu paylaşın. Düzen sadece bir şeyi nizami bir şekilde yapmak değil; o yapacağınız şeyi neyin nizami hale getireceğini iyi bilmektir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel olarak huzursuz hissedebilirsiniz, Başak. Duygusal dengeyi bulmak için zaman ayırmanız önemli olacak. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü yanlış anlamalara neden olabilecek bazı iletişim kopuklukları yaşanabilir. Önemli kararlar almadan önce iyi düşünmeli ve detayları gözden geçirmelisiniz. Ayrıca, sağlığınıza da dikkat etmekte fayda var. Dengeli bir beslenme ve düzenli egzersiz size enerji verecektir. Bugün kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz, bu yüzden dinlenmeyi ihmal etmeyin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Başak burcuysan, partnerininhayatının yoğunluğu ilişkinize de yansıyabilir. Onun ilgisiz tavırları karşısında tepkisiz kalmayacaksın. Borç verdiğin kişilerden paranı tahsil ediyorsun. Gelen para sayesinde ödemelerini rahatça halledeceksin. Günlük rutinlerini yerine getirmelisin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızla ilgili planlar değişebilir. Farklı sorumluluklar alabilir, yazınsal yeteneklerinizi göstermeniz gereken işlere yönelebilirsiniz. Bu yönde gelişmek için uzaktan ya da yerinde eğitimler almanız akıllıca olacaktır.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Güçlü kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen problemlerinizi çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiğiniz günlerdesiniz. Maddesel niyetleriniz hızlıca tezahür edebilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerine ve çevrendeki insanlara karşı elin açık olabilir bugün. Onlara destek olmak ve dertlerini çözmek istemek gibi konularda bugün daha aktif olabilirsin. İçten gelen bir tavsiye, güzel bir yemek veya bir kahve herkese iyi gelir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün pozitifliğe ve iyimserliğe ilham veriyor. Bir şeyi ileriye taşımak için güçlü bir arzunuz olabilir ve ilerleme sağlamak için eğlenceli fikirler veya yeni yöntemler geliştirebilirsiniz. Yaratıcı projeler veya romantik ilişkiler destekleniyor. İleriye daha güvenle bakıyorsunuz. Başkalarına daha fazla özgürlük tanıyarak, dinlemeye ya da beyin fırtınası yapmaya zaman ayırarak onları önemsediğinizi göstermek için harika bir zaman olabilir. Yeni veya alternatif yöntemler ve yaklaşımlar şu anda sizin için en iyi sonucu verir. Konuşmalar son derece açık olabilir veya kendinize karşı daha dürüst olabilirsiniz. Her iki durumda da, bir sayfayı çeviriyorsunuz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, hayatınız zorlaşır; farklı olma duygusundan kurtulamazsınız.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizle ilgilenebilirsiniz. Kişisel bakım, fiziksel değişim yapabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuklardan yana şanlısınız. Yurt dışı, eğitim, seyahat planı yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile beraberliğinizi olumsuz etkileyebilecek ortamlar söz konusu. Bazı endişeleriniz ya da sizi huzursuz edebilecek beklentileriniz olabilir. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Kararlı ve sakin davranmayı başarabilirsiniz karşınıza yenifırsatları çıkacak. Son derece enerjik ve biraz zorlayıcı davranmanız gerekiyor. Harekete geçtiğiniz konuda çevreniz sizi destekleyecek. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor.

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>