Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tatile İhtiyacın Var Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aşırı kıskançlık ortaya koyabilir ve birlikte olduğunuz kişinin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışabilirsiniz. Sergilediğiniz olumsuz davranışlarınızın birlikteliğinize olumsuz anlamda etkisi bulunabileceğini kabullenmelisiniz. Partnerinizi bunaltabilecek yaklaşımlardan kaçınmanız gereken bir gün.

İşbirliği içerisinde bulunduğunuz kişilerin üzerinizde hakimiyet kurmasına müsaade etmeyeceksiniz. Liderlik sergilemek isteyeceğiniz bugün içerisinde sorun ve sıkıntıların artış gösterme ihtimali var. Tahammül seviyenizin yeniden test edilebileceği bugün içerisinde risklerden uzak durmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda yaşadığınız tüm olumsuzlukların üstesinden gelmenizi sağlayacak etkiler alıyorsunuz. Koşullara ayak uydurma noktasında sorun ve sıkıntı yaşanmayacak. Gerekli olanlar için para harcamaktan kaçınmayacak, gereksiz olanlardan da uzak durabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden destek bekleyen insanlarla yolunuz kesişebilir. Sosyal sorumluluk projeleri konusundaki fikirleri uygulamaya koymak için yeni fırsatlarınız olabilir. Daha önce fark ettiğiniz konuların ya da imkanların önemini anlayabilir, bunları geliştirmenin yollarına bakabilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda oldukça aktif olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz projelerle karşılaşabilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Aynı zamandaarkadaşlarınızla uyumlu bir şekilde çalışabileceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızda ise sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Partnerinizle duygusal bir bağ kurmak için uygun bir zamandasınız. Kendinize zaman ayırmayı da ihmal etmeyin ve ruhsal olarak da denge sağlamaya özen gösterin. Bugün sağlığınıza da dikkat etmelisiniz, beslenmenize dikkat edin ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürebilmek için egzersiz yapmaya özen gösterin.

26 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihinsel ve bedensel anlamda yorgun olduğunun farkındasın. Kısa bir tatile ihtiyaç duyabilirsin. Çalışan bir Başak burcuysan, patronunda izin isteyebilirsin. Alım-satım gibi konularda şans senden yana olabilir. Krizi fırsata çevirebileceğin gelişmelerle karşı karşıya kalacaksın. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, gideceğin bir yerde oldukça hoş biriyle karşılaşabilirsin.

26 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrendiğiniz bilgilerin üzerine koymak konusunda eksikleriniz olabilir. Sosyal mecralardan bu konuda çok detay öğrenebilirsiniz. Aradığınız mucizenin kendisi olun.

26 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlattığınız işlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Kendinizi parlatmak istediğiniz konularda atılgan davranmakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele etmeniz gerekebilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hemhem aşk konusunda bireyselliğe önem verebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi aile ve arkadaşlarınıza daha yakın hissedebilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortada var olan ve herkesi rahatsız eden bir şey varsa senin el atman gerekebilir bugün. Mevcut durumu dile getirmek seni otorite sahibi yapacak. Bazı şeyleri çözmek için önce o sorunun varlığını kabullenmek gerek. İşte bugün bunu yapabilecek kuvvettesin.

26 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şimdi bir parçanız, sadece kendinize biraz zaman ayırmak için de olsa arka plana kaymak isteyebilir. hayatınızdaki son zamanlardaki gizli veya arka planda kalmış konuların üzerine yeni ışık parlıyor. Şimdi bazı boşlukları dolduruyor olabilirsiniz! Bir sır ya da özel mesele ortaya çıkıyor, bir sağlık meselesi gün yüzüne çıkıyor ya da birprojesi sonuçlanıyor. Eğer çok fazla çalışıyorsanız veya başkalarına yardım etmek için ihtiyaçlarınızı göz ardı edecek kadar çok çaba harcıyorsanız, şimdi hayatınızdaki dengeyi yeniden kurmanın zamanıdır. Artık dinlenme ve biraz yalnız kalmak bir lüks değil, ihtiyaç.

26 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız var.. Takıntılarınızın sizi yönlendiriyor.

26 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

26 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda tüm gücü elinizde bulundurmak isteyeceksiniz. Söylediğiniz her sözün ve davranışın bugün içerisinde farklılık gösterme ihtimali var. Zihinsel açıdan yoğunluk göstereceğiniz bugün içerisinde hakimiyeti elinizde bulundurma arzunuz ve isteğiniz var. Liderlik etmek isterken olduğunuzdan daha farklı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca, gün içerisinde her şeyin altında bir şey arama ihtimaliniz de var.

26 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili çoktandır vermiş olduğunuz bazı kararların, artık gününün geldiğini düşünmeniz, yakın çevrenizde yanlış zamanlama olarak değerlendiriliyor. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz eleştirel bakmanıza neden olabilir. Çok özel bir konuda her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gerekiyor

26 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>