Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Desteğe İhtiyaç Duyuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, adım adım ilerlemeye çalışmalı ve birlikteliğinizde sizi rahatsız eden ne varsa çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Değişim gösteren koşullara uygun adım attığınız sürece huzurlu ve mutlu olmanız çok da zor olmayacaktır.

Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden geleni yapmalısınız. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen kendinizden uzaklaştırmaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başaramadığınız sürece maddi anlamda daha fazla sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayattan taleplerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için çaba harcayın. Sürekli bir çaba içinde gibi görünseniz de, aslında sevdiğiniz şeylere olan tutkunuz için çabaladığınızı ve onun size sağlayacağı huzuru keşfedeceksiniz. Bu motivasyonla hareket ettiğinizde, karşılaştığınız sürprizlere olan yaklaşımınız da değişecektir.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, mantıklı ve analitik düşünme yetenekleriniz ön plana çıkabilir. Detaylara dikkat etme ve pratik çözümler üretme kabiliyetiniz yüksek olacak. İş veya günlük rutinlerinizde, verimli bir şekilde ilerleyebilir ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Ancak, yoğunluğunuz sizi daha stresli ve eleştirel hale getirebilir. Kendinize zaman ayırmak ve iç huzurunuzu korumak için küçük molalar vermek önemlidir. Ayrıca, iletişimde dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir, bu yüzden söylemlerinizi özenle seçmeye özen gösterin. Genel olarak, günü verimli ve organize bir şekilde yöneterek başarı elde edebilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Başak burcuysan, yapman gereken bir ödev veya proje için desteğe ihtiyaç duyabilirsin. Çevrende sana yardım edecek ve motivasyonunu senin için kullanacak arkadaşların olacaktır, hiç şüphen olmasın. Uzun zamandır okumak istediğin kitaba başlamak için akşam saatlerini değerlendireceksin.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan taleplerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için çaba harcayın. Sürekli bir çaba içinde gibi görünseniz de, aslında sevdiğiniz şeylere olan tutkunuz için çabaladığınızı ve onun size sağlayacağı huzuru keşfedeceksiniz. Bu motivasyonla hareket ettiğinizde, karşılaştığınız sürprizlere olan yaklaşımınız da değişecektir.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafanızdaki düşünceler ile ilişkilerinizde karşınıza çıkan durumlar arasında bazı kopukluklar olabilir. Olaylara daha gerçekçi bakmaya çalışmalısınız.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zorlukları göze alabiliyorsanız ilişkiniz yürüyebilecektir, öte yandan yoğunlaşmak istediğiniz mesleki konularda da belirgin bir takım başarılar elde edebilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evini temizlemek için vakit ayıracağın bir gün. Ancak bütün evin temizliğini bir saat içinde halletmeye kalkmamalısın. Bazı şeyleri zamana bölmek ve düzgün bir plan çıkarmak sana daha iyi gelecek bugün.

27 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün çatışma tüm gücüyle devam ediyor. Gün, büyümenizi engelleyen bir rutinden veya kalıptan kurtulmanız için size meydan okuyor gibi görünüyor. Dikkatli olmayı hedefleyin çünkü eğer öz farkındalığınız olmadan hareket ederseniz, risk alıyor, fazla ödeme yapıyor veya bir şeye çok hızlı atlıyor veya çıkıyor olabilirsiniz. Hepsini bugün yapmak isteyebilirsiniz ancak ılımlı bir yaklaşım daha mantıklı olacaktır. Alternatif olarak, geliriniz veya güvenliğinizle ilgili belirsizlik, bugünveya sağlık hedeflerinize engel olabilir. Enerjinizi nereye yönlendireceğinizi bilemediğiniz bir noktaya kadar olasılıklar karşısında bunalmış hissedebilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gevşe ve relax ol lütfen. Bugünlerde gerginsin çünkü. Ruhunu, Zihnini ve bedenini yoran takıntıları at. Negatif düşünceleri zihninden sil. Huzur ve sevgiyi kabul et lütfen.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınıza karşı daha güçlü görünmek isteyeceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Karmaşık etkiler alıyorsunuz ve bu da tam olarak ne yapacağınıza karar veremeyeceğiniz anlamına gelmekte. Sınırlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermeye çalışın.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamdaki kazanımlarınızın, doyumlarınızın kendi eseriniz olduğu şeklindeki genellemenize aşk yaşamınızı dahil etmemelisiniz. Sevgilinizin mutluluğunuzda payı daha büyük, bunu unutmayın. Mesleğinizle ilgili alacağınız kararlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir alacağınızın ertelenmesi söz konusu. Bu da, hesaplarınızı alt üst edebilir.

27 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>