Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rahat Bir Nefes Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş geride kalabileceği bir süreçtesiniz.

Ön planda olmak isteyeceksiniz. Her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebilirsiniz. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Detaylar üzerinde de etkin olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi karar aşamasında hissedebilirsiniz. Bireysel çabalarınızı ortaya koymanız için bunun bir şans olduğunu düşüneceğiniz teklifler ya da gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi ve emeklerinizi küçümsemek yerine büyümeye ve bunu sürdürülebilir kılmaya odaklanın.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaratıcılığınızı ortaya koymak ve projelerinizi ileriye taşımak için harika bir gün olabilir. İş hayatında veya kişisel hedeflerinizde ilerlemek için enerjinizi pozitif yönde kullanmalısınız. İşbirlikleri ve ortaklıklar da size fayda sağlayabilir. Fakat mümkün olduğunca detaylara dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmalısınız. Ayrıca sağlığınıza da önem vermeniz gereken bir gün olabilir. Kendinizi dinlemeniz ve gerektiğinde bir mola vermeniz önemlidir. Bugün sorumluluklarınızı yerine getirmek için iç disiplinize güvenmelisiniz. Başarılarınızın tadını çıkarmak için de kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim!

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının seni kontrol etmesinden rahatsızlık duymaya başlıyorsun. Duygularını açıkça dile getirmekten çekinmeyeceksin. Haraketli bir gün seni bekliyor. Hayatında senin için önem arz eden konular bir bir çözüme kavuşuyor. Uzun bir aradan sonra rahat bir nefes almanın keyifini çıkaracaksın.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı değerlendirmekle ilgili tereddütleriniz olabilir. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bunu reddetmeyin ve durumunuzu paylaşın. Düzen sadece bir şeyi nizami bir şekilde yapmak değil; o yapacağınız şeyi neyin nizami hale getireceğini iyi bilmektir.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Eski konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. İyimser tavrınızla olayları daha iyi kontrol edebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle insan ilişkilerinde dikkat önemli olacak. Aşk hayatınızda bir takım duygusal yoğunluklar ve hareketlilikler söz konusu olabilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ektiğini biçeceğin, emeğinin karşılığını alacağın bir gün. Bugün bir süredir üstünde çalıştığın konularda somut gelişmeler yaşayabilir ve ilerisi için çok daha fazlasını kazanmak adına bir adım atabilirsin.

5 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, kendinizden veya son zamanlarda yaptığınız girişimlerden şüphe duymak bugün doğaldır ve sizi daha iyi bir yöne yönlendirmeye yardımcı olabilir! Dengesizlikler, sizi belirsizlik ve huzursuzluk durumunda tutan bir odak noktası olabilir; bu nedenle, sorunlu alanlara o kadar çok dikkat vermek yerine, sizi durgunlaştıracak ayarlamalar yapmayı hedefleyin. Neyse ki, eğer bir durumdan yeteri kadar uzaklaşabilirseniz, onun hakkında iyi bir genel bakış elde edebilirsiniz. Günün enerjileri, daha yüksek bir amaç veya misyon duygusunu ve rutinlerinizden genel olarak keyif almanızı destekler.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyor olmanız takdir görüyor.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başarabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki sizi yoruyor ve bitmek üzere. Bir arkadaş topluluğunda tanıştırıldığınız kişi, artık umudu kesmenize karşın, bugünlerde sizi arayabilir. İş hayatınızla ilgili düşüncelerinizi hayata geçirmek için başkalarının desteğine ihtiyacınız var. Ortaklarınızın güvenini kazanmak için yapacağınız bağlantılarda, yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyin. Gücünüzün üzerinde sorumluluk almamalısınız. Almanız gereken bir para ile ilgili beklenmedik pürüzler çıkabilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>