Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Para Dengeli Harcıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmak isteyeceksiniz. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırma arzunuz ve isteğiniz var. Şartlara uygun hareket etmenin daha önemli olabileceğini siz de iyi biliyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Şartlara uygun hareket etmenin daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alamadığınız takdirde her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmemek, istediğiniz gibi konuşmak demek değildir. Kırıcı olmanın yanısıra kendi fikirlerinizi dikte etmediğinizden emin olmalısınız. Farkında olmadan bu noktaya gelmenize neden olan hislerinizi anlamak için bugün kenarda beklemeyi, eleştiriden önce özeleştiriye ve kişisel hedeflere odaklanmayı seçebilirsiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Planlarınızı yaparken titizlikle hareket etmek, detayları göz ardı etmemek önem taşıyor. İş ya da okul hayatında karşılaştığınız sorunları soğukkanlılıkla çözebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve stresi yönetmek için alıştığınız yöntemleri kullanabilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde de dürüst ve anlayışlı bir tutum sergileyerek iletişimde sorun yaşamayabilirsiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Başak burcuysan, yurtdışı planları yapabilirsin. Her şeyden önce paranı dengeli kullanmak istiyorsun. İş hayatında kendinden emin tavırların cesaretini arttırıyor. Sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden uzun mesailer yapıyorsun. Emeklerinin karşılığını almana çok az kaldığının farkındasın.

4 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetiştiremediğiniz, zorluk yaşadığınız işler olduğunda kendinizi suçlayabilirsiniz. Her seferinde aynı noktaya geliyorsanız bunu kırıp atmanıza engel olan bir şeyler var demektir. Kendinize aşırı yüklendiğinizi fark edebilir, daha serbest bir zihinle yaşamak için sorumluluk edindiğiniz gereksiz yüklerden kurtulmayı deneyebilirsiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gereğinden fazla hızlı düşünerek hareket edebilirsiniz ki bu da istenmeyen sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçtesiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gün.

4 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz mükemmel olsanız da karşı taraf beklentilerinizi karşılayamayabilir. Bu yüzden hem ilişkinize hem de partnerinize zaman vermenizde fayda olacaktır.

4 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine daha çok güvenmen gereken bir gün. Aynada gördüğün kişiyi beğenmiyor olabilirsin bugünlerde. Ancak söylenmek yerine kendine bakım yapman gerekecek bugün.

4 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun bir süre boyunca aynı rutini sürdürdükten sonra her şeye arkanızı dönmek isteyebilirsiniz. Nitekim kendinize ve emeklerinize bundan daha fazlasını borçlusunuz. Bütün bu uğraşın ve harcanan zamanın çöpe gitmesine izin veremezsiniz. Eğer kendinizi zorlanmış hissetmiyorsanız, o zaman bugün kendinize meydan okumak için elinizden geleni yapın. Yeni bir spor deneyin. Yeni bir hobi deneyin. Bakalım karmaşık bir yemeği nasıl pişireceğinizi öğrenebilecek misiniz? Kendinize bazı hedefler koyun ve bunlara ne kadar çabuk erişebileceğinizi görün.

4 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin yaptıkları işlere gizemli süsü vermelerinin temelinde, sizi kıskandırmak, kışkırtmak ve konuya karşı merakınızı yoğunlaştırmak istemeleridir. Bugün partnerinizin sizden gizlediği konuları araştırmak isteyeceksiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

4 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Partnerinizle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızın aslında hiç fark etmediğiniz ölçüde maddi ve manevi zenginliklerle donatılmış olduğunu görebileceğiniz, farklı deneyimler yaşamaya hazır olun. Ailenizin yaşantınızda daha önemli olacağı bir devreye giriyorsunuz. Düşük bir motivasyonla güne başlamış olmanız, işlerinizin zamanında bitmesini engelleyebilir. Yakın gördüğünüzarkadaşlarınızın desteğini almamanız için hiç bir neden yok. Bir dostunuza kefil olmanız istenebilir, uzak durun yine sorunlar yaşayabilirsiniz.

4 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>