Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tarafsız Olmak İstiyorsunuz! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, temkinli olmanın yollarını aramalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gerekiyor.

Mesleki anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili konularda bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile hayatınızda yaşanacak sorunlar sizi fazlasıyla bunaltabilir. Uzaklaşmak ve biraz olsun kafa dinlemek isteyeceksiniz. Koşulların değişim gösterebileceği bir süreçtesiniz. Enerjinizi doğru yönettiğiniz sürece sorun yaşanmayacak olması da önemli.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün ilişkilerinizde anlayışlı bir tutum sergilemeniz önemli olacak. Sevdiklerinizle vakit geçirebilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. İş yerinde, işbirliği yapmanız gerekebilir ve takım çalışmasına önem vermelisiniz. Kişisel gelişim ve hedeflerinizi gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Başak burcuysanız eşiniz ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Tarafsız olmayı tercih edeceksiniz. Hayatınızı dengede ve güvende ilerletmek istiyorsunuz. Çevresel etkilere ve olumsuz söylemlere maruz kalmamaya dikkat etmelisiniz. Abur cubur tüketiminizde artış olduğunun farkındasınız. Daha sağlıklı bir beslenme düzenine geçmeye adım atabilirsiniz. İstikrarlı davranmak istiyorsunuz!

7 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli olanın yaşananlar değil onların bıraktığı izler olduğunu anladığınızda bakış açınız değişecektir. Bir resme baktığınızda o resimdekileri özlemiyorsanız, bir işle ilgilendiğinizde aynı heyecanı duymuyorsanız kendinizi gereksiz yere zorladığınız durumları fark edebilirsiniz. Amaç edindiğiniz konuların sizi ne ile doldurduğuna değil, ne ile beslediğine önem verin.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tartışma gibi durumları ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var Kibarlıktan ötürü hayır diyemedikleriniz başka zamanlarda sizi rahatsız etmeye devam edebilir.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduğun güzel şeylerin tadını çıkarmak için istekli olmalısın. Elindekiler için şükretmek daha fazlasına ulaşmanı kolaylaştıracak. Sevdiğin insanlarla bir araya gelip güzel şeylerden bahsetmek sana iyi gelecek.

7 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınız size istenmeyen bir tavsiye verebilir ve bu en sevmediğiniz tavsiye türü olsa da yine de almanız gereken tavsiyedir. Yeni bir aşkın kilidi açılabilir veya mevcut bir aşkın alevlenmesi mümkün olabilir. Uzun zamandır beklenen bir mektup veya telefon bugün uzaklarda yaşayan bir arkadaşınızdan gelebilir. Bu da iletişim hatlarını uzun süredir ulaşamadıkları derecede açabilir. Siz ve arkadaşınız son yakınlaşmanızdan bu yana oldukça büyümüşsünüz, yani bu neredeyse tamamen yeni bir arkadaşlık gibi. Birbirinizi yeniden tanımanın tadını çıkarın.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Ortaklık, evlilik veya ilişkilerinizde güzel şanslar sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hissettiklerinizi sevgilinize açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmayın. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Meslek hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olayın başlangıcını yaşayacaksınız. Ulaşmak istediğiniz hedefe ait yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat var. Ayrıca motivasyonunuz yükseleceği için yakaladığınız bu fırsata dört elle sarılacaksınız. Bir ek gelir müjdesi var

7 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>