Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zamanınızı Planlıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmanız gerekiyor. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için daha olgun yaklaşımlar ortaya koymaya çalışmalısınız.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelme şansınız da var. Dengeli olmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıktığınız sürece her şey daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgilendiğinizde odağınızı değiştiren, size farkındalıklar katan konulara odaklanmaksınız. Bir başlangıç yapmak istiyorsanız, bazı durumlara son vermeniz gerektiğini unutmayın. İletişim şekliniz, beklentileriniz ve çalışma disiplininizin her şeye yön verdiğini bilerek ilerlediğinizde potansiyelinizi açığa çıkarmış olabilirsiniz.

12 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Başak burcunun günlük burç yorumuna geçmeden önce belirtmek isterim ki burç yorumları sadece genel bir bilgi vermek amacıyla yapılmaktadır. Kişisel deneyimler ve yaşanan olaylar burç yorumlarının genel etkilerini değiştirebilir. Bugün, Başak burcu olarak pratik zekanızı kullanma şansına sahipsiniz. Analitik düşünme yeteneğiniz sayesinde karmaşık sorunları çözme becerinizi gösterebilir ve mükemmeliyetçi yaklaşımınızı ortaya koyabilirsiniz. Biraz daha sakin ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Bu süre zarfında dikkatli olun ve davranışlarınızı düşünerek yapın. İş ve okul hayatında başarılı olmanız için planlarınızı iyi yapmanız önemlidir. Sağlık konusunda ise sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapma konularına dikkat etmenizde fayda var. Başak burcu olarak bugünü verimli bir şekilde değerlendirmek için çevrenizdeki detayları gözlemlemeye ve organize olmaya çalışın. Umarım günlük burç yorumu size yardımcı olur. İyi günler dilerim!

12 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününü en verimli şekilde değerlendirmek istiyorsunuz. İlk olarak odanızı düzenlemeye başlıyorsunuz. Yeni kıyafetler almak için internetten alışveriş yapabilirsiniz. Zaman planlamanızı iyi yapmanız her işi zamanında halletmenizi sağlıyor. Zihninizi meşgul eden konular yüzünden dikkat dağınıklığınız artabilir.

12 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kendinize ayırabilirsiniz. İzole bir gün geçirmek duygusal bir kar zararı hesabı yapmanızı kolaylaştıracaktır. İyi insanlara, iyi konulara zaman harcamak ve emek vermek, sizi etkisi altında bırakmaya çalışan, gündeminizi olumsuz yönde değiştiren insanlara karşı vereceğiniz en güzel cevap bu olacaktır.

12 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde Ay iyice küçülmekte. Düşüncelerinizi gözden geçirebilir ve eksik olan şeyleri fark edebilirsiniz.

12 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz alanlarda kendinizi en kaliteli şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal olacağınız bugünlerde becerileriniz övgü toplayabilir.

12 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sana gereksiz yük olan şeyleri önden görüp bunlar için önlem almak isteyebilirsin. Angarya işleri azaltmak, seni memnun etmeyen kişilerden uzak durmak ve maddi konulara çeki düzen vermek... İşte bunların hepsini görebilmek ve doğru bir çıkarımda bulunabilmek için kendini biraz geri çekmen gerekebilir.

12 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer hayatınızdaki insanlar, kendilerini engellenmiş veya kısıtlanmış hissediyorlarsa, bunu size istemediğiniz kadar yansıtıyor olabilirler. Duygular ve arzular aniden ortaya çıkabilir ancak daha iyi sonuçlar elde etmek için bunları sakin bir şekilde ifade etmeyi seçebilirsiniz. İçinizde serbest bırakılması gereken bir şey oluşuyorsa iletişim kurmanın sağlıklı yollarını bulmak arındırıcı olabilir. Patlamak, saldırmak veya plansız bir şeyler yapmak size zarar verecektir.

12 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konulara takıntılı hareket etmeniz size olumsuz etki yapıyor. Görüştüğünüz kişilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir. Onların haksız davranmaları gururunuzu incinebilir. Kişiliğinizi ortaya koymalısınız.

12 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

12 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün seyahat, eğitim, iletişim veya kardeşlerinizle ilgili beklenmedik kararlar alabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

12 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda keyfinizi olumsuz yönde etkileyecek birtakım gelişmelere tanık olmanız söz konusu. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz. İş konusundaki beklentileriniz, çalışma stiliniz ve arkadaşlarınızla olan olumlu ilişkileriniz, size yenikapıları açabilir. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerektiğini unutmayın. Sistematik düşünerek maddi sıkıntılarınızın üstesinden zorlanmadan gelmeniz mümkün. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

12 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 08" R
Ay
Boğa
07° 42' 48" R
Merkür
Başak
19° 55' 53" R
Venüs
Terazi
27° 18' 13" R
Mars
Yengeç
09° 22' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 49"
Satürn
Balık
15° 04' 04"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 52"
Lilith
Terazi
09° 14' 57"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>