Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yükselişe Geçiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2024, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Duygularınızı ifade ederken karmaşa yaşanabilir. Tam olarak ne hissettiğinize karar veremeyeceğiniz bir gündesiniz. Kararsızlık hem sizi hem de ilişkinizi yıpratabilir.

Mesleki anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Sınırları çok fazla zorlamamaya özen gösterin.

Ödemelerinizle ilgili beklenmedik sıkıntılar yaşanabilir. Gelir ve gider düzeyinizi mutlaka ayarlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbinizi acı çekmeye alıştırmamalısınız. Yeni açılacak sayfalara eski hikayelerin gölgesini düşürmeyin. Bugün kendinize yeni öncelikler, hedefler belirleyin ve geçmişin yükünü bırakmaya söz verin.

9 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihinsel kapasiteniz bugün oldukça yüksek olacak ve çevrenizdeki detayları fark edebileceksiniz. Bu enerjiyi kullanarak projelerinizi detaylandırabilir, işlerinizi organize edebilirsiniz. Ancak, aşırı titizlik yerine esnek olmaya da özen göstermelisiniz. İletişim konusunda dikkatli olmalı ve karşınızdakileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Bugün sağlık ve beslenme konularına da özen göstermenizde fayda var. Enerjinizi dengede tutmak için sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

9 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanışacağın kişiye karşı ön yargıların oluşabilir. Onu daha yakından tanımaya çalışmalısın. Bu aralar bitki çaylarını sık tüketiyor olabilirsin. Azaltmanda fayda var. Unutmamalısın ki her şeyin fazlası zarardır. Çalışan bir Başak burcuysan, çalıştığın şirketin standartları yükselebilir. Unvan değişimi gündemi seni heyecanlandıracak. Auranda bir değişiklik hissedebilirsin.

9 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki hayal kırıklıkları ve aldatmalar sizi kendinizi sorgulamaya itebilir. Güvendiğiniz kişilere karşı daha seçici olun ve hatalarınızdan ders çıkarın. Zorlayıcı deneyimlerden ders çıkarmak, kendinizi daha özgüvenli hissetmenize ve daha bilinçli ilerlemenize yardımcı olacaktır.

9 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde, bilemediğiniz nedenlerden dolayı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar gündeme gelebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğle saatlerinde daha fazla içe dönebilir, duygusal yoğunluk içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak isteyeceğiniz zamanlar var.

9 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi üzen ve gerginlik yaratan konularda kendinizi çok uzun süredir tutuyorsunuz. Kendi kendinizi geçmişin üzen problemlerinden uzaklaştırın.

9 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda yapıcı bir tavrın olsa da bazen para harcamak sana çok daha cazip gelebiliyor. Bugün paranın kolay kazanılmadığını kendine hatırlatman gerekebilir. Gereksiz masraflardan koşarak kaçman gerekecek.

9 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi zihinsel olarak güçlendirebilir. Bir şeyi geride bırakmanın veya bir konunun resmini tamamlayan bir fikre ulaşmanın yardımıyla bir içgörü kazanabilirsiniz. Özel bilgiler veya bir sır önemli bir rol oynayabilir. Bugün her şeyi daha olumlu görüyorsunuz ve hayatınızdaki daha mutlu şeylere odaklanmak iyi hissettiriyor. Planlama, hayal kurma ve hayal etme eğilimindesiniz, bu da yaratıcılığınızı harekete geçiriyor. Düşünceleriniz taze ve enerjik ancak aynı zamanda yavaşlayarak tefekkür ve meditasyona zaman ayırmak faydalı olacaktır.

9 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün. Gireceğiniz topluluklarda, size tahakküm edilsin istemediğiniz için, önleminizi almalısınız. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin sağlayacağı avantajları değerlendirin.

9 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili başaklar, gereğinden fazla sorumluluk aldığınızı hissediyor ve içten içe kendinizle hesaplaşıyorsunuz. Hayır demeyi öğrenmelisiniz. Aksi takdirde ağır gelen sorumluluklar hem psikolojik hem fiziksel sağlığınızı etkileyecek. Kendinizi önemseyin.

9 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki mantıklı kişilerin desteği, size prestij kazandıracak. İşbirliğine önem vereceğiniz bir gün. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve ileri görüşlü tavırlarınızla sorumluluğunu aldığınız konularda başarınızı garantiliyorsunuz.

9 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>