Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Motivesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorunları ortadan kaldırmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

İş ve kariyer hayatınızda şartlara uygun hareket etmeye çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece herhangi bir problem yaşanmayacak.

Parasal durumunuzla ilgili bazı engellerle karşılaşma ihtimaliniz var. Harcamalar konusunda özenli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size hayatı olumsuz yönüyle gösteren ya da sorgulatan kişiler olabilir. İyileştirme yapabileceğiniz düşüncesiyle buna göz atmak isteyebilir ve etkisinde kalabilirsiniz. İhtiyaçlarınızın, beklentilerinizin ve değerlerinizin farklı olması sizi bu etkiden hızlıca uzaklaştıracaktır.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Pozitif enerjiniz bugün yüksek olacak ve çevrenizdekilere bu enerjiyi yansıtacaksınız. İletişim becerilerinizle ön plana çıkabilir, insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Bugün, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için iç güdülerinize güvenmelisiniz. Ufak tefek aksilikler olsa bile sakince çözüm bulabileceksiniz. Sağlık konularında dikkatli olmak faydalı olacaktır. Enerjinizi dengede tutmak için spor veya meditasyon gibi aktivitelere yönelebilirsiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazarlama işiyle uğraşan bir Başak burcuysan, üstün bir performans sergileyebilirsin. Bu durum üstlerinin gözünden de kaçmayacak. İlişkisi olan bir Başak burcuysan partnerinin ilgisizliğinden şikayetçi olabilirsin. Ailene karşı kendini ispat etmek isteyişin, cesur kararlar almana neden olacak. Akşam saatlerinde arkadaşlarının buluşma tekliflerini geri çevirebilirsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek gelir elde ettiğiniz alanların ana işiniz olmasını isteyebilirsiniz. Emek vermekten çekinmiyorsunuz ama bunu geliştirmeniz gerektiğini de bilmelisiniz. Eğitim programları, alanında yetkin kişiler ve kaynaklarla ilgili araştırma yapabilirsiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı belirsizlikler ya da tam olarak göremediğiniz konular söz konusu olabilir. Sözlerinize daha fazla özen göstermelisiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde değişimin her türlüsü ile alakalı atacağınız adımlar olumlu olacak. En nihayetinde her şey tecrübeniz ve iyiliğiniz içindir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini biraz yalnız hissedebilirsin. Etrafındaki insanların seni anlamadığını düşünebilir ve içine kapanabilirsin. Bu ruh halinden çıkmak için keyif aldığın aktivitelere odaklanman gerekecek.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki dünyaya biraz farklı bakma ihtiyacı veya arzusu uyandırıyor. Daha tefekkürlüsünüz ama daha az kararlısınız! Son olayları ve fikirleri sindirmek ve işlemek için zamanınız var. Sezgileriniz, aldığınız kararlarda normalden daha önemli bir rol oynar. Ayrıca, bugünlerde aklınızdan geçenleri söylemeye daha az meyillisiniz. Şimdi konsantre olmakta bazı zorluklar olabilir, öncelikle kalıplar, incelikler ve duygusal konular hakkında düşünmekle daha çok ilgilendiğiniz için. Bugün, güvendiğiniz biriyle sohbet etmek veya biraz toparlanmayı gerektiren bir soruna özel olarak kafa yormak için kritik bir zaman olabilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili başaklar, bu zamana kadar kafaya taktığınız konular bugün itibariyle sağlık sorunlarınızı gündeme getirebilir. Bastırdığınız konuların açığa çıkabileceği, biraz özgüvensiz hissedeceğiniz bir gün. Problemlerinizin kaynağını dışarıda aramayın.

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Ancakhayatı veya ilişkinizde güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizle işbirliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Bugün olumlu bir performans sergilemek istiyorsanız, karşınızdaki kişilerle aranızda oluşan soğuk savaşa bir an önce son vermelisiniz. Yediklerinize dikkat edin.

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>