Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mesafelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle yoğun konuşmalar da gerçekleştirme ihtimaliniz var.

Mesleki problemleri ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir gündesiniz.

Maddi olarak biraz daha tutarlı olmanız gerekiyor. Odak noktanızı daha net belirlemeniz sizin için daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizi uzattığınız insanların size farklı zamanlarda getirileri olabilir. Bu bazen bir ödül şeklinde bazen de bir korunmayla mümkündür. Yaşadığınız zorlukların, hayal kırıklıklarının ardından size bunları unutturacak bir haber, bir dost gelebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize zaman ayırmak için harika bir gün olabilir. Kendinizi dinlemek, ruhunuza iyi gelecek aktiviteler yapmak için fırsat bulabilirsiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye çalışın ve bugün sorunlarla yüzleşmekten kaçınmayın. İlişkilerinizde net olmak, hem sizin hem de karşı tarafın daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır. Ayarladığınız programlara sadık kalmaya çalışın ve günü verimli geçirmek için çaba gösterin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini gergin hissediyor olabilirsin. Çalışan bir Başak burcuysan,arkadaşlarınla dikkatli iletişim kurmaya özen göstermelisin. Yakın çevrendeki kişinin hayatıyla ilgili bir sır öğrenebilirsin. Uzun süredir görmediğin arkadaşınla gittiğin bir mekânda karşılaşabilirsin. Yakın akrabalarının arkandan konuştuğunu duyabilirsin. Araya mesafe koymak isteyeceksin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ara verdiğiniz ya da eskisi gibi ilgilenemediğiniz konulara daha fazla zaman açmalısınız. Eğitim aldığınız, bilgi edinmeye çalıştığınız konulardan beklentileriniz odak noktanızı dağıtmış olabilir. Yola neden çıktığınızı hatırlarken, yolda karşılaşacaklarınızın da sizi bunu sağlam bir şekilde yapmaya ittiğini de hatırlamalısınız.  

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Mücadele edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Günün ikinci yarısı daha akıcı geçebilir. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Değişimlere daha kolay ayak uydurabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki her türlü çatışmayı yok edebilecek potansiyeliniz, pratik zekanız ve tatlı diliniz mevcut. Bunu güvenilir olmaya borçlusunuz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değişime karşı hazır olacağın bir gün olacak. Hayatında değişmesini istediğin şeyler için adımlar atmak daha kolay olabilir. Bugün düşünceden çok eyleme geçmek sana çok daha güzel etkiler taşıyabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle bağlantı kurma, fikirlerinizi paylaşma, öğrenme veya rehberlik etme konusunda anlamlı fırsatlar getirebilir sevgili Başak. İletişim ve çalışmalarda başarılı olabilirsiniz ve kişiliğiniz şu anda dahil olduğunuz kişisel ilgi veya projede güzel bir şekilde ortaya çıkar. Uzanmak, öğrendiklerinizi paylaşmak, kaynaşmak, sohbet etmek ve başka şekillerde arkadaşlıkları güçlendirmek için iyi bir zamandır. Yeni fikirler ve hatta biraz ilham bile ortaya çıkabilir. Çevrenizdeki dünya hakkındaki bilginiz arttıkça kendinizi daha özgür ve mutlu hissedebileceğiniz bir zamandır.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda beklediğiniz karşılığı görmek için, sizin de aynı yaklaşımları hissetmeniz gerekiyor. Aşkta fazla detaycı ve eleştirici bir şekilde davrandığınız sürece, olayların olumsuz yönlerini görmeye devam edeceksiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>