Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunlar Karşısında Mücadele Edeceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 70%

Kendinizi bugün karşı cinsten insanlarla çatışmada bulmanız mümkün. Erkekler önünüze engel koymaya devam ediyor ve girişimlerinizde sizi yavaşlatıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak, kendinizi eninde sonunda yüzleşmelere neden olacak çatışmalara sokmak yerine, nerede yanlış yaptığınızı düşünün. Kişiliğiniz, daha maskülen tarafınızı hesaba katıyor mu?

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Oldukça heyecan verici bir gün. Gerilime yatkın bir hava olsa da bu seni direkt olarak etkilemeyecek. Daha çok, çevrende olup biten bütün aktivitelerin sessiz gözlemcisi olacaksın. Bir şeyler çevreni karıştırıyor. Bir arkadaş veya aile üyesi hayatında büyük bir değişiklik yapmaya karar vermiş olabilir. Ya da profesyonel hayatında değişim yoluna girmiş olabilirsin. Her ne oluyorsa, bu biraz anlaşmazlık yaratıyor. Sen, akıllı biri olarak, bütün bu kargaşadan uzak kalarak akıllılık yapıyorsun. Kenardan izle, sana hiçbir top atılmadığına emin ol.Sır saklamak sizin için zor değil. Bugün gezegensel açıdan artan destekle, hiçbir şey size olan güveni sarsmayacaktır. Bununla birlikte ortaya çıkabilecek problem, sessiz kalınması gereken konularda sessiz kalınamayacak olması olabilir. Birisi size yasadışı bir şey ya da başka bir kişinin zarar görmesine neden olabileceğini düşündüğünüz bir şey söylemişse, bu tarz bir sırrı saklamayı yeniden düşünün. Daha sonra için üzüleceğiniz şeyler hakkında sessiz kalıp da onun bir parçası olmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teşvik edici enerjiler size felsefe, bilim ya da ruhsal konular hakkında ilham verebilir. Bilginizi artırmak için kitap okumaya, kurslara katılmaya ya da uzun sohbetlere dalmaya karar verebilirsiniz. Sezgileriniz artacak ve bu yolla bahsi geçen konuları daha iyi idrak edebileceksiniz. Peşlerinden gitmeyi bırakmayın. Hatta bir noktadan sonra kendinizi, bunlar hakkında insanlara bir şeyler öğretirken bulabilirsiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün takıntılı düşüncelerden, tavırlardan uzak durmaya dikkat etmelisiniz. Israr ve inatçılık yaşamınızın ilerleyişini yalnızca zora sokacaktır. Yeniliği keşfetme, yeniyi deneme zamanı.

15 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski konular bugün yine karşına geliyor. Sorunlarla mücadele ederek kurtulmak isteyeceksin. Aile büyüklerinin vereceği tavsiyeleri dinlemeyi düşünebilirsin. Kariyerinde daha iyi yerlere gelebilmek için farklı alanlara yönelebilirsin. Akşam saatlerinle arkadaşlarına bir araya gelme planların olabilir.

15 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde öfkeli davranışlarda bulunabilirsiniz. Kızgınlığınızın konusu farklı olsa bile bunun hayatınızın her noktasına sirayet etmesi gününüzü zehir edebilir. Sorunun kaynağını bulup çözüm üzerine kafa yormalı ve çizilmesi gereken bir sınır varsa bunu uygun bir dille çizmelisiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda acele karar vermemeye çalışın. İlişkileriniz sizin için kendinizi görmeniz açısından bir fark yaratabilir. Uğraştığınız işlerinizde farkındalık yaratabilecek sonuçlar çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha yorucu olabilir. Düşüncelerinizi rahat bırakın.

15 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zamankinden daha az enerjiye sahipsiniz. Eğer yorgun hissediyorsanız rahatlayın. Önemli kararlardan kaçının çünkü gereksiz yere taviz vermiş olabilirsiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda, yatırım, alım satım, vergi ve miras işleriyle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkların maddi boyutu ve paylaşımlarla ilgili kurduğunuz ilişkilerde denge ve uyumu gözetebilir, adil ve eşitlikçi yönlerinizi daha çok öne çıkarabilirsiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır hayatınızda olan sıradan bir tanıdığınızla ilişkinizi derinleştirebilirsiniz. Kalbinizi bu günün getirdiği her şeye açık tutun! Ne sürprizlerle karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız. Karşıt fikirlerinizi daha yumuşatarak söylemelisiniz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilir, sosyal ortamlara girebilirsiniz. Gittiğiniz yerlerde aldığınız gıdalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bayat veya bozuk gıdalar yüzünden sindirim sisteminizde ufak bir sorun doğabilir.

15 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin tüm duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamasını beklemeyin. Finansal olarak kararsız kaldığınız zamanlarda güvendiğiniz bir insandan fikir alın. Bugün etrafınızı pozitif ve neşeli insanlar ile kuşatın.

15 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün telaş, acele ve ısrar işte, parada veya sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir! Bugün olayların gelişmesine seyirci kalırsanız daha iyi yapmış olursunuz. Mesleğinizle ilgili uzun vadeli kararlar alma fırsatınız doğacak. Sonradan üzülmemek için kararlarını verirken aceleye getirmeyin ve çevrenizdekilere danışın. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura veya borç gündeme gelecek. Gelirinizi artırmanın yollarını bulun. Farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

15 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 34" R
Ay
Boğa
13° 50' 25" R
Merkür
Başak
20° 42' 20" R
Venüs
Terazi
27° 48' 41" R
Mars
Yengeç
09° 36' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 17"
Satürn
Balık
15° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 50"
Lilith
Terazi
09° 17' 43"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>