Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlığına Dikkat Ediyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinizden yana var olan problemleri masaya yatıracak ve çözümlemeye çalışacaksınız. Düşündükleriniz uygulama konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. İlişkinize zarar verebilecek adımlar atmaktan kaçının.

Mesleki olarak ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Halledemeyeceğiniz sorun ya da sıkıntılarla karşılaşmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Sakin kalabildiğiniz sürece daha net adımlar atabilirsiniz.

Finansal olarak daha tutarlı olmanız gerekmekte. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. Daha kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinize üçüncü kişiler etki edebilir. Sınırlarınızı korumak, akıl almakla etki altında kalmak arasındaki dengeyi bilmelisiniz Yaratıcılığınızı sergilemek ve eski engelleri aşmak için sabırlı ve sistemli bir yaklaşım benimseyin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, işlerinizdeki detaylara odaklanmanız gerekebilir. Özellikle planlarınızı derli toplu yapmalı ve üzerlerinde dikkatlice çalışmalısınız. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek için açık ve net bir şekilde düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Bugün, sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermek de önemli olacak. Dinlenmeyi ihmal etmemenizde fayda var.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah boğaz ağrısıyla güne başlıyorsun. İçtiğin buzlu içeklerin seni hasta ettiğini düşünebilirsin. Vücuduna ek vitaminler takviye etmen gerekebilir. Bir an önce iyileşmek isteyeceksin. Akşam saatlerini mutfak alışverişi yaparak geçirebilirsin. Dışarıda yemek yemeğe biraz ara verme niyetindesin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali planlamalar yapabilir. Harcama dağılımınızla beraber kazancınızı arttıracak işlere de odaklanabilirsiniz. Danışmanlık hizmetleri, bireysel ya da ortak girişimlerle ilgili fiyat güncellemeleri yapabilirsiniz. Emeğinize önce siz sahip çıkın. 

16 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. İşlerinize konsantre olmak kolay olmayabilir. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelebilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yeni bir aşkı çekebilirsiniz. Geçmişi bırakmak ve geleceğe umutla bakmak istediğiniz, sizi üzen konulardan sıkıldığınız bir evredesiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel görüşlerinize uygun gelişmelerle karşılaşacaksınız. Kendinizi her açıdan daha da iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Uyum ve huzur genel olarak sizinle olacak. Sizi mutsuz eden her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Bakış açınızdaki değişikliğe de ayak uydurmalısınız.

16 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir dostunuz, zihninizi yeni bir fikir veya kavrama açmanızı sağlayabilir. İç dünyanızla daha iyi temas kurmak, hayatınızı güzelleştirmenin anahtarı gibi görünüyor. Özel hayatınız da bugün oldukça zengin. Gün size sınırları, kuralları veya engelleri, özellikle bir kişi veya ilişki aracılığıyla hatırlatabilir. Bir şeyden tamamen vazgeçmek yerine yavaşlamanın, yeniden düşünmenin, gözden geçirmenin ve yeniden ayarlamanın daha iyi olduğunu fark edebilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun bir gün sevgili başaklar. Çok çalışıyorsunuz ve sağlam adımlarla ilerliyorsunuz. Bugün özel hayatınızla alakalı konular gündeme gelebilir, sevdiklerinize zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. İşlerinizi planlayıp zamana yayarsanız daha verimli olacaksınız.

16 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

16 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniniz oldukça fazla. Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili yoğun araştırmalarınız, beraberinde gelişentatmini ile beraber netleşiyor. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların güvencesini hissedeceksiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 45' 02" R
Ay
Yengeç
23° 01' 19" R
Merkür
Akrep
15° 19' 18" R
Venüs
Yay
07° 05' 18" R
Mars
Yengeç
25° 37' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 31" R
Satürn
Balık
13° 08' 38"
Uranüs
Boğa
26° 12' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 17"
Lilith
Terazi
12° 52' 48"
True Node
Koç
06° 23' 19"
Son Güncelleme : 23/10/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>