Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duyguların Azalıyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı açık etme konusunda daha cömert davranacaksınız. Davranışlarınızın da her açıdan beğeni kazanma ihtimali var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle uyumu yakalamaya çalışmalısınız. Anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Dengeleri lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobileriniz, duygusal ilişkileriniz sizin için öncelikli olabilir. İyi hissettiren insanlara ve konulara sıkı sıkıya tutunmak motivasyonunuzu arttıracaktır. Eğlence anlayışınızın diğer insanlardan farklı olması, yalnız kalmanızı gerektirmez; sizinle aynı fikirde insanları da bu sayede bulacaksınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı ve titiz doğanızla çevrenize yardımcı olabileceğiniz bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak destek olabilir, çözüm yolları bulabilirsiniz. Ancak, kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. Duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde verimli bir gün geçirebilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir ilişkisi olan Başak burcuysan, partnerine karşı duygularının eskisi kadar yoğun olmadığını düşüneceksin. İlişkini bitirmek isteyebilirsin. İhtiyaçlarına yönelik değil de isteklerine yönelik yaptığın harcamalar ilerleyen günlerde seni zorlayabilir. Kendine maddi olarak bir düzen oluşturmak isteyeceksin.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular ve kişisel değerler ön planda olabilir. Finansal durumunuzu gözden geçirmek ve bütçenizi dengelemek için iyi bir gündesiniz. Kendinizi güvende hissetmek, mutlu etmek için ihtiyacınız olan ya da istediğiniz bir şeyleri alabilirsiniz; yaşamınızı sınırlamayın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yaratıcı konulara ve sevdiklerinizle ilgili fırsatlara odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha fazla ifade etme olanağı var.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aşk ilişkilerinizde etrafınızdaki taleplerin arttığını görebilir ve özgüveniniz açısından iyi bir süreç geçirebilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncesizce hareket etmekten kaçınmalı ve kontrolü genel olarak elinizde bulundurmalısınız. Koşulların istediğiniz düzeyde olması için ne gerekiyorsa onu yapma şansınız var. Kendinizi çok fazla zorlamanız, her şeyin daha iyiye gidebileceği anlamına gelmiyor. Şartları zorlamamaktan kaçının. Biraz dengeli olmak sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün partnerinizle bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizi takip etmek ve isteklerinizi dile getirmek gibi konularda yanlış anlaşıldığınızı veya engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Bu sıkıntılar, gömdüğünüz veya sakladığınız bir şeyle ilgili olabilir. Öfkeye zaman harcamamaya çalışın ve elinizdekilerle yapabileceğinizin en iyisini yapın. Engeller geçicidir ve dikkatinizi ilerlemeden önce düzeltilmesi gereken kusurlara çekebilir. Eğer yararlanmasını bilirseniz, her durumdan bir fırsat yaratabilirsiniz!

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün içindesiniz. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin size sağlayacağı avantajları olumlu değerlendirmelisiniz. Çocukları olanlar için, eğlenceli ve çok farklı bir gün.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özel hayatınızın gündemde olduğu bir gün olabilir sevgili başaklar. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan özel yaşamınız.. Her şeye yetişmeye çalışırken kendinizi çok fazla ihmal ediyorsunuz. Daha mükemmel olmaya çalışmak sizi kendinizden uzaklaştırıyor.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı tavırlarınız yüzünden zaman kaybetmeniz mümkün. Duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün, detaylar üzerinde dikkatli olmalısınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>