Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yol Ayrımına Gidiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün. Duygularınız sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. İş hayatınıza verdiğiniz önemi net olarak belli etmeye çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsinz. Şu an yaşanan sorunların, cebinizdeki parayla alakalı olduğunu düşüneceksiniz. Canınızı sıkabilecek düşüncelerden biraz olsun uzaklaşmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bağışıklığınızın düştüğünü ya da güç dengenizin değiştiğini hissedebilirsiniz. Hayatınızın düzenine göre bedeninizle ilgili düzenlemeler yapmalısınız. Bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmek için iyi bir gün olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün düşüncelerinizi açık ve net bir şekilde ifade ederek iletişim becerilerinizi kullanmanız önemli olacak. İş ortamında veya sosyal çevrede karşılaşacağınız sorunları çözmek için detaylara odaklanabilirsiniz. Kendinizi diğer insanların yerine koyarak empati kurmak, daha iyi iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Kendinizi motive etmek ve enerjinizi yüksek tutmak için sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Egzersiz yapmak veya bir hobi ile uğraşmak size iyi gelebilir. Duygusal anlamda iç huzura ulaşmak için de zaman ayırmalısınız.

17 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysanız, ihanet, yalan türünden güvensizlikler söz konusu olabilir. İlişkinizde daha fazla yol alamayacağınıza kanaat getirebilirsiniz. Bugün, kendiniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Fazla harcama yapmamaya özen göstermelisiniz. Evli bir Başak burcuysanız sürprizlere hazır olun.

17 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sindiremediğiniz olaylar olabilir. Taşıdıkça, düşündükçe size bir faydasının olmadığını kabullenmeli ve artık bu tutumunuzu değiştirmelisiniz. Kitap okumak, ilgilendiğiniz konularda araştırma yapmak ya da bu konuda çalışan kişileri dinlemek zihninizi daha faydalı konulara çekecektir.

17 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işleri toparlamaya gayret edin. Aynı zamanda başkalarına hizmet etmek durumunda da kalabilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden alacağınız motivasyon sizi güçlü bir hale getirebilir. Zaman içerisinde düzeninizi oturtabilir ve istediğiniz herhangi bir konuda başarıya ulaşabilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Davranışlarında bencil olmamak için ayrıca özen göstermen gerekecek. Etrafındaki insanların tepkilerini kişisel algılamamak günü daha rahat geçirmeni sağlayabilir çünkü. Senin gibi herkesin de kendine göre zor zaman geçirebileceğini unutmamakta yarar var.

17 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erkenden bir meselenin özüne inmeye kararlı olabilirsiniz. Sorunları tespit etmekte ve karmaşık duygulara veya olaylara yanıt aramakta hızlısınız. İlgi çekici veya zorlu aktiviteleri benimsemeye hazırsınız. Bununla birlikte, gün ilerledikçe, bir ilişkide sorunlar olabilir veya bir durum umduğunuz gibi ilerlemiyorsa hoşnutsuz olabilirsiniz. Geçici olsalar da bu duygulara biraz dikkat etmek mantıklıdır çünkü bunlar size hayatınızın tazelenmeye ihtiyaç duyan alanlarını gösterebilir. Kendinize yalan söyleyerek sakinleşmeye çalışmayın ve bunun yerine hayatınızda kendiniz olmaya biraz yer açmayı hedefleyin. Aynı zamanda, daha net bir zihin yapısına sahip olana kadar büyük özler vermekten kaçının.

17 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız.

17 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

17 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle ortak noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Gününüz güzellikle dolu olsun.

17 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamdan, yaşadıklarınızdan sıkılmış, bunalmış gibisiniz. İsteksizliğiniz, düşük motivasyonunuz, giderek dış dünyadan uzaklaşarak, kendi içinize kapanmanıza neden oluyor. Önünüze gelenleri, size sunulanları değerlendirmeniz gerekir. İşinizle ilgili alacağınız acele kararlar sizi sıkıntıya sokabilir. Düşünmeden adım atmayın. Ekip çalışması, adımlarınızı daha sağlam atmanızda size yol gösterecektir. Unuttuğunuz bir senet ya da ödeme size sorun yaratabilir. Uyku saatlerinizi aksatmayın veriminiz düşüyor.

17 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 24" R
Ay
Boğa
00° 11' 01" R
Merkür
Başak
18° 59' 24" R
Venüs
Terazi
26° 41' 08" R
Mars
Yengeç
09° 04' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 59"
Satürn
Balık
15° 06' 18"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 06"
Lilith
Terazi
09° 11' 35"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>