Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişime Başlıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha bilinçli adımlar atma fırsatınız var. Olumsuzlukları geride bırakabildiğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacak. Detayların her açıdan önemli olabileceğini hatırlamalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, çevresel koşullara uyum sağlamakta zorlanmayacaksınız. Bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya odaklanmalısınız.

Bugün, maddiyatla ilgili yeni ve beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken daha kontrollü olmanız gerekmekte. Sınırların bilincinde olduğunuz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Minimum iletişimle günü geçirmek isteyebilirsiniz. Zihninizi toparlamak, bu süreçte kırmamak ya da kırılmamak için bu iyi bir önlem olabilir. Çevrenizin sizi yanlış anlamayacağı, sizin de kendi kendinizi dolduruşa getirmeyeceğiniz bir açıklama yaparak günün kalan kısmını kendinize saklayabilirsiniz.

17 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere karşı daha sabırlı ve anlayışlı davranarak ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinize daha fazla vakit ayırarak ruh halinizi dengelemeye çalışın. Maddi konularda ise harcamalarınıza dikkat etmek ve bütçenizi iyi yönetmek önemli olabilir.

17 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel ve kişisel olarak gelişime ve değişime odaklanıyorsun, keşfetmek istediğin yeni konulara karşı araştırma halindesin. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığının yol ayrımında olduğunu hissedebilirsin. Teknolojik cihazlarına karşı daha dikkatli olmalısın. Ay yarın karşıt burcunda tutulacak. Etrafındaki kalabalıktan sıyrılma isteğin, kendinle baş başa kalma arzunu tetikliyor.

17 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi sorunlar her zaman gündemde yer bulabilir ama siz bunlara her seferinde büyük anlamlar yüklememelisiniz. Bir olumsuzluğun ya da eksikliğin olması, sizi kendi isteklerinizden, düzeninizden uzaklaştırmamalıdır. Düşünmeyi, çabalamayı abartmak için doğru bir günde değilsiniz.

17 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konulara uyumlu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda sizi sıkan konuların üzerinde fazla durmayın. İşlerinizi yeniden harekete geçirmek isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak sizi rahatlatabilir.

17 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk planları odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Karşı cinsi tanımak ve etkilemek için aktif çaba gösterebilirsiniz. Sonucun başarılı olacağından şüpheniz olmasın.

17 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulardaki tutuculuğunuz çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Olumsuz bir düşünce ve söylemle değil, kendi mantığınızca bunu neden yaptığınızı uygun bir dille ifade ettiğinizde bunu çözebilirsiniz. Birine destek olmanın onun yerine adım atmakla değil yanında yürüyebilmekle de olduğunu gösterebilirsiniz.

17 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün duygusal ihtiyaçlarınız veya güvenlik için başkalarına dönebilirsiniz. Özellikle ilişkilerle ilgili duygular yoğunlaşır. Bugün, özellikle finans ve kalp meseleleriyle ilgili olarak, zayıflıklarınız spot ışığında olabilir. Rahatlığa ve aşinalığa mı yoksa heyecana mı ihtiyacınız olduğunu belirlemek kolay değil. Karar alma duygusal olarak yönlendirilebilir veya korku ve güvensizliğe dayanabilir, bu nedenle önemli kararlar almak için daha iyi, daha net bir gün beklemek isteyebilirsiniz. Şu anda biri güvenlik veya finans meselelerine sizinle aynı şekilde bakmıyorsa, sabırlı olmaya çalışın. Hayal kırıklıklarınızı veya korkularınızı neyin tetiklediğine dair notlar alın çünkü ilerlemek için bunları çözmeye odaklanmanız gerekecek.

17 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularda çok güzel haberlerin var. Değişimi kucaklamanla birlikte zor bir durum sona eriyor. Bir projenin başarıyla tamamlanmasını görüyorum. Ayrıca daha yeni ve iyi projelerin sana geldiğini bilmelisin. Bugün sert önyargılardan uzak durmalısın.

17 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

17 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ilişki veya ortaklık yapınızda sorumluluklarınız bazı süreçlerin gelişmesini kısıtlayabilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün karamsar duygular sizi esir alabilir. Duygularınıza kapılıp partnerinizi zorlamaktan kaçının. Beklentilerinizi anlatabilirsiniz fakat öncelikle kendinizi olumsuz düşüncelerden arındırmalısınız. Üzerinize vazife olmayan işlerin omuzlarınıza yüklediği sorumluluklar, sizi bugünlerde alışılmışın dışında birtakım yoğunluklara sokabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin

17 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>