Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Alıngansın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Ak ve ilişki hayatınızda istenmeyen sorunlar gündeme gelebilir. Enerjinizdeki yoğunluk, ilişkinize karşı daha farklı yaklaşımlar ortaya koymanıza neden olabilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Dengeleri lehinize çevirmek için bütün şartları kontrol altına almalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları ona göre atmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sıkıntılar gündeme gelebilir. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Harcamalar konusunda abartıya kaçmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızı suçlu aramak yerine kendi alışkanlıklarınıza odaklanarak çözebilirsiniz. Yeni sorumluluklar alıp eski zorluklardan kurtulmalısınız;değişikliği ve girişimcilik fırsatlarını değerlendirin. Sağlığınıza özen gösterin ve ani hareketlerden kaçının, stres ve fiziksel sorunlardan korunmaya çalışın.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, ilişkilerde yapıcı ve dengeli olmaya özen göstermen gerekebilir. İletişimde anlayışlı ve sabırlı bir tutum sergilemek önem taşıyor. Aynı zamanda kendine karşı dürüst olmalı ve iç sesini dinlemelisin. Sağlık konularında dikkatli olmak ve beslenmene özen göstermek de faydalı olacaktır. Bugün, detaylara fazla takılmadan genel bir bakış açısıyla olaylara yaklaşmak ve esnek olmak sana fayda sağlayacaktır.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içindeki yaşanan olayları gereksiz yere üstüne alınıyor olabilirsin. Bu durum aile içinde gerginlik yaşanmasına neden olabilir. Gün içerisinde ortaya çıkacak olan problemlerle uğraşırken günlük işlerini sekteye uğratabilirsin. Sorumluluklarını aksatmamanda fayda var.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde ve ikili ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. İşbirlikleri ve anlaşmalarda başarı sağlayabilir, önemli görüşmelerde verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Sosyal becerilerinizi kullanarak çevrenizin ilgisini çekebilir, gözlemlerinizle insanlara farklı konuları düşündürebilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişim konularında ani değişimler olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel dünyanıza döndüğünüz ve kendinizi dinlemeyi tercih ettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize yatırım yaptığınız hal ve durumlar iyi gelecek.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekonomik koşullarınızın iyileşmesi için verdiğiniz çabayı geliştirebilirsiniz. Her şeyi yaklaşımlarınızın belirleyeceği bir gün olacaktır. Dolayısıyla kendinizi ve işinizi göstermek, yapabileceklerinizi konuşmak ve gerçek duygularınızı ortaya koyacak bir fırsat çıkarmak için tüm gücünüzü kullanmalısınız.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geriye dönüp bakılacak daha çok şey var. Üstesinden gelinmesi gereken bilgi eksiklikleri olabilir ancak kendinizle baş başa kalmak da anlamlı iç görüler uyandırabilir. En derindeki hislerinize, geçmişe veya uzun vadeli bir soruna dair yeni katmanlar görüyorsunuz; izlenimlerinizden ve hayallerinizden ilginç ipuçları alıyorsunuz. Kötü tutumlardan veya durumlardan kurtulmanın yolları daha belirgin. Bir sır ortaya çıkabilir veya sizi eski sorunlara veya geçmiş bir meseleye çok açıklayıcı yeni bir ışıkta bakmaya yönlendiren bir aydınlanma olabilir. Bugün karşılaştığınız bilgiler, bir şeyi geride bırakmak için önemli olabilir. Aynı zamanda, bir dönüm noktasındayken, ilerledikçe öğrenilecek, işlenecek ve ortaya çıkarılacak daha çok şey olduğunu düşünün.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınızla alakalı ani ve beklenmedik gündemlerin ortaya çıkabileceği bir gün. Günlük rutininizi etkileyebilecek değişiklikler kapıda. Direnmemeli, sarsılmamalı ve gidişata uyum sağlamalısınız.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizde beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecek. Cazibeniz sayesinde ilginç ve hoş kişiler yaşamınıza girebilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceğiniz bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>