Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Israrından Vazgeçiyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınıza uygun adımlar atmanın yollarını aramalısınız. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamanız durumunda, her şeyin daha iyiye gidebileceğini aklınızda bulundurmalısınız. Daha anlaşılır adımlar atmanız gereken bir süreçtesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, etkin adımlar atmaya çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Mesleki amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Olanaklara uygunluk göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

Bugün, parasal durumunuzu zorlayabilecek her şeyden uzak durmalısınız. Harcamalarınızı sınırlayamadığınız takdirde daha fazla zorluk yaşayabilirsiniz. Doğru planlama yapmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmak konusunda daha istekli olmalısınız. Zaman ayırmanın boş oturmak olmadığını kabullenmeli, istekleriniz ve ihtiyaçlarınız için çalışabileceğinizi unutmamalısınız. Sizi bu yanılgıdan çıkaracak bir haber alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcundaki kişiler için iletişim konuları ön planda olabilir. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmek ve diğer insanlarla anlaşmayı sağlamak için oldukça uygun bir gün olabilir. Ayrıca, detaylara odaklanmak ve detayları gözden kaçırmamak da önemli olabilir bugün. Kendinize ve duygularınıza özen göstermeyi unutmayın, sağlıklı iletişim için karşınızdaki kişiyi dinlemeyi de ihmal etmeyin. Umarım gününüz güzel geçer!

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tutulma etkisi devam ediyor. Bazı konulardaki ısrarından vazgeçeceksin. Eğer ilişkisi olan bir Başak burcuysan, ilişkinin artık çıkmaza girdiğini düşünebilir, ayrılık kararı alabilirsin. Tüm arkadaşlıklar iyi değildir cümlesini daha net algılayacağın bir gündesin. Taşınma, şehir değişikliği konuları Güneş burcunun son derecelerinde hareket ederken gündeme gelebilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız ya da çevrenizdeki insanların çocukları sizi örnek alabilir. Davranışlarınızın bıraktığı etkiyi fark ettiğinizde, bu kişilerin geri dönüşlerini duyduğunuzda hem onlara hem de kendinize bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Hayatı yaşama ve hayattan tat alma konusundaki seçimleriniz değişebilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Finansal konularınızla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı işlerinizde bitişler yaşanabilir. Siz de yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İlerleyen saatlerde daha hareketli zamanlar sizi bekliyor. Akşam için program yapabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir hayli taktir edilebilirsiniz. Yaptığınız güzel şeyler su yüzüne çıkarak taktir görmenize neden olabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizin nereden ve nasıl doğduğunu düşünün, sonra da bunu tersine çevirin. Her şeyin sizin baktığınız yerde başladığını gördüğünüzde bakacağınız yeri değiştirmek kolay olacaktır. Araştırma ve bilgi edinme yeteneklerinizi, kendinizi geliştirmek için kullandığınızda hayatınız ve çevrenizle iletişiminiz kolaylaşacaktır.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişki sorunları veya ihtiyaçları gün yüzüne çıkabilir sevgili Başak. Koşullar öyle ki uzak tuttuğunuz duygularla temasa geçiyorsunuz ve bu da oldukça açıklayıcı olabilir. Enerjiler şimdi sizi bir uzlaşmaya varmaya veya aşırıya kaçmışsanız daha iyi bir denge bulmaya teşvik ediyor. Birisi aşırı eleştirel veya sinir bozucu şekilde tepkisiz olabilir veya bir gecikme resme girip sizi yavaşlatabilir. Rahatsız edici bir gerçek ortaya çıkabilir ancak uzun vadeli düşündüğünüzde, bilgi sahibi olmak iyidir. Şimdi en iyi sonuçlar için, elinizde olmayan şeyler hakkında çok fazla endişelenmek yerine kontrol edebileceğiniz şeylere odaklanın. Bugün ılımlılık veya pratiklik hakkında öğrenilecek bir şey olması durumunda zihninizi açık tuttuğunuzdan emin olun.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hakkın olanı eninde sonunda alacaksın, ilahi adaletten kaçış olmaz. Lehine kararlar alınıyor. Pes etme, umut ettiklerin de gerçekleşebilir yakın zamanda. Sevgi ve irade dolu olmalısın bugün. Başarı ve sınırsız olanaklar sana gelecek çünkü. Kafanı lütfen karıştırma, doğru karar vermek için iyi düşün.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda ani gelişmeler ve borçlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyiniz. İyimser duygular içinde olursanız, sevdiğinizle ilişkileriniz sıcak olacak. Aslında sevdiğinizin ilgisi bugün moralinizi yükseltecek. Kendinize güveninizi tazelemenize olanak tanıyacakfırsatlarıyla karşılaşmanız mümkün. Bu yeni oluşum insan ilişkilerinizin ve hayal gücünüzün de zenginleşmesinde olumlu katkıya sahip olacak. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>