Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sosyal Medyada Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Karmaşık adımlar atmaya yatkınsınız. İlişkinizde kafa karışıklığına neden olabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız ve daha anlaşılabilir olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorunları ortadan kaldırmanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve sevdiklerinize değer verdiğinizi göstermek için bir şeyler yapabilirsiniz. Ancak bu durum imkanlarınızı gereksiz bir şekilde zorlamaya ya da kendinizden ödün vermeye kadar gittiğinde durup düşünmeniz gerekebilir. Sınırlarınızın olması ve buna uymanız bazı kırgınlıkların, suistimallerin önüne geçecektir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundaki insanlar için detaylara daha fazla odaklanabileceğiniz bir gün olabilir. Mantıklı ve analitik düşünme yetenekleriniz bugün ön planda olacak ve önemli kararlar almak için uygun bir zaman olabilir. Aynı zamanda, sağlık ve beslenme konularına dikkat etmenizde fayda var. Bugün, kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu ve dengeinizi korumaya çalışabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

19 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ergenlik çağında kardeşi olan bir Başak burcuysan, kardeşinin gergin halleri aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Kardeşini biraz kendi haline bırakmaya karar vereceksin. İlişkisi henüz yeni sonlanmış bir Başak burcuysan, sosyal medyada fazla vakit geçirmeye başlıyorsun. Bu konuda dikkatli olman için bir arkadaşın seni uyarabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyaçlarınızı karşıladıktan sonra ayırdığınız bütçe ile bir birikim planlayabilirsiniz. Bunu yapmaya daha önce başladıysanız zarar etmeyeceğiniz sistemler üzerinden hareket etmeye odaklanmanızda fayda var. Gelecek günlerinizde geçmişin olumsuz izlerini taşımamak adına önemli kararlar alabilirsiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer harcamalarınız öne çıkıyorsa bugün daha bilinçli olmalısınız. Gereksiz masraflardan kaçınmak iyi olacak. Ortaklı konular da sizi zaman zaman maddi açıdan zorlayabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal anlamda yeni fikirler ve yeni başlangıçlar gündemde olabilir. Çok fazla düşünüyor olmanız işleri zorlaştırıyor. İlerleyebilmeniz için biraz akışta kalmanız şart. Elinizden geleni zaten yapıyorsunuz. Sağlık sorunlarınızı önemseyin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı işleri ertelemek ve daha sonra halletmek için planlamak sana daha iyi gelecek. Bu işleri erteleyip sevdiğin insanlarla vakit geçirmek daha iyi bir enerji toplamanı sağlayabilir. Sosyal aktiviteler keyfini yerine getirecek bugün.

19 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kendinizi sosyal olarak açmak ve daha yaratıcı veya kişisel riskler almak için ödüller mükemmel. Sıradışı ve ilginç insanlar daha çok dikkatinizi çeker. İlham bulmak için mükemmel bir zaman, özellikle de olayları sizden farklı görebilecek bir başkasının gözünden. Bugün keşfetme, öğrenme ve büyüme arzunuzu harekete geçiriyor. Başarının artık vizyoner ve iyimser yaklaşımınızla çok ilgisi var. Tamamen yeni ve alışılagelmiş sınırlarınızın ve rutinlerinizin ötesinde bir şeyler yapma veya öğrenme fırsatı doğabilir. Bugün umut ve iyimserlik sizlerle. Hayatınıza daha rahat ve yaratıcı bir yaklaşımla, gelişme ve ilerleme şansı açılıyor.

19 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar konusunda beklemenizde yarar var. Bugün bazı dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken, size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başaklar, bugün kendinizi daha enerjik ve atak hissedebilirsiniz. Ayrıca, yurt dışı işleri, eğitim veya seyahat konularında şans sizden yana olabilir. Hayatınızdaki her adımı bilgelikle atarak, bugünü en iyi şekilde değerlendirin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Başkalarının sizi yargılamasına izin vermediğiniz için, yalnızlık duyguları içinde olabilirsiniz. Partnerinizin önerilerini dikkate almalısınız. Size güç verecektir.

19 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>