Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kariyerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal hissedeceksiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmanız sandığınız kadar zor olmayacak. Mutluluğa ve huzura adım adım yaklaşma şansına sahipsiniz.

Koşullar üzerinde etkinlik göstermekte zorluk yaşanmayacak. Olur olmadık sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Kendinize güvenmeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmalısınız. Gereksiz harcamalar yapmak, sizi daha fazla zorlamaya başlayacak. Dengeli harcamalar yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konular netleşiyor; kendi hislerinize odaklanmanın zamanı geldi. Yarım kalan projeleri tamamlayabilir ve fırsatları değerlendirebilirsiniz. Maddi yatırımlarınızı etkileyen duygusal iniş çıkışlardan kaçınmak için rahatlayın ve yeni hobiler edinin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal ilişkilerinizde derinlemesine düşünmeye ve iletişimi güçlendirmeye odaklanmanız gerekebilir. Özellikle partnerinizle anlayışlı ve açık bir iletişim kurmak, ilişkinizi daha sağlam hale getirebilir. İş hayatınızda ise sabırlı ve organize olmanız gerekebilir. Detaylara dikkat etmek, işlerinizi düzenli bir şekilde yürütmenize yardımcı olacaktır. Sağlık alanında ise beslenmenize dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak bugün size iyi gelebilir. Hayatınıza daha fazla denge ve uyum getirmek için içsel dünyanıza biraz zaman ayırmanız da faydalı olacaktır.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uranüs, toprak burcunda geri gitmeye başlıyor. Son 3 yılda ailen ile ilgili sorunlarla uğraşan bir Başak burcuysan iyi haberlere hazır ol. Çalışmaya ara verdiysen kariyer ile ilgili girişim ve kararların gündeme gelecek. Hızlı karar vermen gereken teklifler kapına dayanabilir. Etrafından sürpriz hamilelik haberleri alabilirsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve sağlık konularında başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Profesyonel hayatınızdaki değişim ve iyileşmeler için destek bulabilirsiniz. Bugün alacağınız kararlar, ilerleyen yıllarda daha güçlü olmanızı ve daha çok kazanmanızı sağlayabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. Aşk hayatınız daha fazla gündeme gelebilir. Eğitim almak istediğiniz konularda destek alabilirsiniz. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Duygularınıza çok yoğunlaşmayın. Sanatsal aktiviteler sizi rahatlatabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza huzur getirmek için gerekli düzenlemeleri yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu hem aşk hem arkadaşlık hem diğer ilişkilerinizi kurtarma fırsatı verecek.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Planlı olmak isterken hayatı yakalayamadığınız anlar olabilir. Bazı düşüncelerin üzerinde fazlaca zaman harcamak sizi yapabilecekleriniz konusunda engelleyecektir. Kendinizi serbest bırakmayı öğrendiğinizde olumsuz duygularınızın birer sanrı olduğunu fark edebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hassas veya özel konuları daha iyi anlamaya yönelik bir fırsat sunuyor. Yeni başlangıçlar yapmaktan ziyade, sakin kalmak, dinlenmek ve düşünmek daha mantıklıdır. Yakında gerçekleşecek olan olaylar, size yeni bir yön belirlemede yardımcı olacak. Aşk hayatınız veya yaratıcı dünyanızla ilgili olarak, bu süreçte derin duygularınızı gözden geçirmek ve geçmişten gelen sorunları çözmek için önemli bir fırsat olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili başaklar, gereğinden fazla sorumluluk aldığınızı hissediyor ve içten içe kendinizle hesaplaşıyorsunuz. Hayır demeyi öğrenmelisiniz. Aksi takdirde ağır gelen sorumluluklar hem psikolojik hem fiziksel sağlığınızı etkileyecek. Kendinizi önemseyin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Çevrenize karşı duyarlı olabilirsiniz. imaj değişikliği yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni birteklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 30' 31" R
Ay
Yengeç
19° 52' 01" R
Merkür
Akrep
14° 57' 23" R
Venüs
Yay
06° 47' 42" R
Mars
Yengeç
25° 30' 58" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 13" R
Satürn
Balık
13° 09' 12"
Uranüs
Boğa
26° 13' 31"
Neptün
Balık
27° 40' 41"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 48' 56"
Lilith
Terazi
12° 51' 11"
True Node
Koç
06° 23' 32"
Son Güncelleme : 23/10/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>