Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Farklı Alanlara Yöneliyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, istenmeyen sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İlişkinize yönelik adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Sorunları da gözünüzde büyütmemelisiniz.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken biraz daha sabırlı olmalısınız. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. İyi niyetli yaklaşımlar ortaya koyarken ufak tefek zorluklar da yaşanabilir.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar ve sıkıntılar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız. Daha kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mücadele ettiğiniz konuları sonuçlandırarak kendinize zaman ayırabilirsiniz. Güvenli işler ve ilişkiler önceliğiniz olurken, ekonomik kazançlar elde edebilirsiniz. Yeni alışkanlıklarınızı rutinleştirebilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcu için, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Karşınızdakilerle iletişimde nazik ve anlayışlı sözler kullanmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda detaylara daha fazla dikkat etmek önemli olabilir. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Bugünün enerjisi sorumluluklarınızı yerine getirmek ve hedeflerinize odaklanmak için uygun olabilir. Umarım gününüz güzel geçer!

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni ilişkiye başlayan Başak burcuysan, karşındaki kişinin olumsuz tavırlarını görmezden isteyebilirsin. Fakat bu tutumunun ileride sana büyük ölçüde zarar verebilir. Yüksek öğrenim gören bir Başak burcuysan, verdiğin emeklerin karşılığını bit türlü alamadığını düşünebilirsin. Farklı alanlara yönelmek isteyebilirsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Kariyer veyaşamınızda verimliliğinizi artıracak fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ekonomik konularda ailenizden alacağınız desteklerle hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Ticari konularda destek görebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ekonomik anlamda ve kariyer hayatınızda en verimli olduğunuz günlerdesiniz. Bugün para girişiniz olabilir. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Eğitimle alakalı bir gündeminiz varsa bugün pozitif gelişmeler var. Yoğuntemponuza ara verme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi her açıdan daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Olumsuzluklar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Hata yapmamaya odaklanmanız gerekmekte. Gerginliklerin önüne geçebildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenmeye başlayacaktır.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygularınız ve ilişkilerinizin daha istikrarlı hale gelmesi için uygun bir zamandasınız. Eğer bütçeniz veya uzun vadeli planlarınızla ilgili düzenlemeler yapmanız gerekiyorsa, şu an harekete geçmek için ideal bir dönemdesiniz. Maddi kazançlarınızı artırmanın yollarını araştırabilir veya üzerinde çalıştığınız bir projeden aldığınız keyfi artırabilirsiniz. Bu süreçte, belirli hedefler koymak ve bu hedeflere ulaşmak için stratejik planlar yapmak, hayatınıza yeni bir anlam katabilir. Ayrıca, yaşamınızda sadeleşmeye gitmeniz gerekiyorsa, hangi alanlarda değişim yapmanız gerektiğini tespit etmek için doğru bir zamandasınız. Önceliklerinizi belirlemek ve bu doğrultuda hareket etmek, sizin için oldukça faydalı ve dönüştürücü olabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir rutin hayatınızda değişiklik yapma planınız bugünlerde hayata geçebilir. İlişkilerinizi sağlam bir temele oturtmaya çalışırken ne istediğinize net bir şekilde karar vermeniz ve bunu kararlılıkla uygulamanız şart. Artık düşünmek yerine harekete geçin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün rüyalarınız mesajcı olabilir. Kendinize zaman ayırmak, özellikle terapi gibi manevi çalışmalar yapmak ruhunuzu şifalandırabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>