Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Lokasyon Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Duygularınızı daha net ifade etmeniz gerekmekte.

Çabalamaya devam etmeli ve elinizden gelenin en iyisine odaklanmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Daha dengeli adımlar atın.

Olumsuzluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Elinize geçen maddi gücü daha net değerlendirmeye çalışın. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde duygusal bağlar kurma isteği duyabilirsiniz. Grup etkinliklerine katılmak veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek keyif verebilir. İşbirliği ve destek arayışında olabilirsiniz; bu konuda açık olmak alacağınız tekliflere de imkan verecektir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde detaylara daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Planlarınızı gözden geçirmek ve detayları atlamamak için dikkatli olmak faydalı olacaktır. Aynı zamanda sağlık konularına da biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak stresi azaltabilir ve daha dingin bir gün geçirebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığı apartmanda sürekli sorunlar yaşayan Başak burcuysan, farklı bir eve taşınmak isteyebilir. Düzeninin bozulması seni huzursuz etse de artık hayatında kavga ve gürültü istemiyorsun. Gelgitli ruh halin insanlar ile aranda olan iletişimi olumsuz yönde etkiliyor. Daha dikkatli olmanda fayda var.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde veya ortaklıklarınızda daha derin ve anlamlı bağlantılar kurmak isteyebilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve destek, ortak hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir. İçi boş ilişkiler ve konulardan sıyrılmak, omuzlarınızdan bir yük daha indirebilir. 

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile yaşantınızla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı konuların farkında varabilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek. Denge içinde olmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde daha keyifli organizasyonlara dahil olabilirsiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yarım kalan işlerinizi halletmeli ve seminer eğitim gibi konulardan mümkün olduğunca uzak kalmalısınız.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel girişimlerinizden yana yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Alacak olduğunuz her türlü haberin de belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Çevrsel koşullar sürekli olarak değişim göstermeye başlıyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın sizin açınızdan daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız. Kendinize biraz olsun zaman tanımanız gerekmekte.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün hayatınıza farklı bir perspektiften bakma fırsatı sunuyor. Yeni bir başlangıç yapmak için ideal bir zaman olmayabilir ancak farklı deneyimler yaşama isteğiniz oldukça güçlü. Farklı çekimler, deneyimler ve iyi niyet dolu bir zaman dilimi sizi bekliyor. İlham veren fikirlerle bağlantı kurabilir ve zevklerinizi farklı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. İnsanlar özgünlüğünüze, zekânıza ve düşüncelerinize çekileceklerdir. Rutininizden çıkmak ve yeniliklere açık olmak da size taze bir enerji getirebilir. Aynı zamanda, bir hedefe ulaşmak veya bir görevi yerine getirmek için de motive olabilirsiniz. Hayatınızdaki bu değişiklikler sizi daha mutlu ve daha özgür hissettirebilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizle beraber hareket etmeniz gereken, planlarınıza onları da dahil etmeniz gereken bir gün. Takım ruhunun önemini kavrayın. Yenifikirleri geliştirmek veya mevcut işinizi daha ileri taşımak için buna ihtiyacınız var.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, özel hayat veya sağlık konuları ön plana çıkabilir. Ani olaylar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. İş yerinde bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak. Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyalogunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor.

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 35' 05" R
Ay
Yengeç
20° 51' 40" R
Merkür
Akrep
15° 04' 17" R
Venüs
Yay
06° 53' 14" R
Mars
Yengeç
25° 32' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 60" R
Satürn
Balık
13° 09' 02"
Uranüs
Boğa
26° 13' 21"
Neptün
Balık
27° 40' 35"
Plüton
Oğlak
29° 40' 25"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Terazi
12° 51' 42"
True Node
Koç
06° 23' 27"
Son Güncelleme : 23/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>