Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Söylediklerine Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda zorluklar gündeme gelebilir. Kendi kendinizi baskı altına almadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Sınırları zorlamaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Genel olarak mutlu hissedebileceğiniz bir gün.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Başarıya ulaşmanızın çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları zorlamadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Finansal durumunuza uygun adımlar atmaya çalışmalısınız. Etkin yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Daha dengeli ve kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve günlük sorumluluklarınız yoğunluk oluşturabilir. Detaylara odaklanarak verimliliğinizi artırabilir, görevlerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Aldığınız haberlerin, yaptığınız işlerin güvenilirliği konusunda çalıştığınız kişilere ve kaynaklara dikkat etmenizde fayda var.

27 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal bir denge bulmak ve içsel huzuru sağlamak için zaman ayırmanız gerekebilir. İçsel dünyanıza odaklanmak, duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak ve bu konuda kendinize şefkatle yaklaşmak faydalı olacaktır. Ayrıca, günlük koşuşturmacanın getirdiği stresi azaltmak için meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

27 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş ortamında ön planda olmak hoşuna gidiyor. Arkadaşların tarafından sana gösterilen saygı ve sevgili kaybetmek istemiyorsun. Yapmacık olmaktan ziyade kendi düşüncelerini dile getirmeye gösteriyorsun. Düşüncelerini dile getirirken çevrendekilerin kalbini kırmamaya özen göstermelisin.

27 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde duygusal bir anlayış geliştirebilir ve partnerinizle daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Karşılıklı destek ve empatiyle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Duygularınızın olduğu bilinmesiyle bunların hissettirilmesi farklıdır.  

27 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili beklemediğiniz değişiklikler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çalışacağınız bir gündesiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Bu konuda üstlerinizden destek alabilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir. Farklı ortamların içine girebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

27 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaliteli seçimler yapacağınız, günü verimli ve harcama dengenizi sağlayabileceğiniz size mutluluk veren ve pozitif hissettiren keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda her şey yolundaymış hibi hissedeceksiniz. İç dünyanızdaki sorunların ve sıkıntıların tamamen ortadan kalkabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece aslında her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

27 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başak, bugün kariyerinize ve toplum içindeki rolünüze odaklanabilirsiniz. Başkalarının sizin hakkında ne düşündüğü ve bu düşüncelerin hayatınızı nasıl etkilediği konusunda daha bilinçli bir hale gelebilirsiniz. Hedeflerinizi belirlerken, prensiplerinizle uyumlu hareket etme isteği güçlenebilir. Samimi ve açık iletişim kurma becerileri, kariyerinizde ve sosyal ilişkilerinizde olumlu sonuçlar doğurabilir. Doğal karizmanız ile gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Başkalarıyla kurduğunuz karşılıklı fayda sağlayan bağlantılar, önemli kazanımlar elde etmesine yardımcı olabilir.

27 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birkaç gündür işlerinizin yoğunluğundan dolayı kendinizi yorgun hissediyorsunuz sevgili başaklar. İş yerinizde bazı anlaşmazlıklar gündeme gelmiş olabilir. Bugün çözümsel yaklaşmak ve anlaşmaya varmak için güzel bir gün. Önyargılarınızdan arının.

27 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

27 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün iş, kariyer hayatınızda ve aile yaşamınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizle uzlaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Para biriktirme isteğiniz giderek ağır basmaya başladı, ileriye dönük planlar yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Kilonuzu muhafaza etmek için aşırılıktan kaçının.

27 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 35' 05" R
Ay
Yengeç
20° 51' 40" R
Merkür
Akrep
15° 04' 17" R
Venüs
Yay
06° 53' 14" R
Mars
Yengeç
25° 32' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 60" R
Satürn
Balık
13° 09' 02"
Uranüs
Boğa
26° 13' 21"
Neptün
Balık
27° 40' 35"
Plüton
Oğlak
29° 40' 25"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Terazi
12° 51' 42"
True Node
Koç
06° 23' 27"
Son Güncelleme : 23/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>